Šta znače ženski seksi snovi?

metro-portal.hr
Šta znače ženski seksi snovi?

Za početak, da utješimo one koji se kraj svog partnera bude s osjećajem krivice zbog mokrih snova u kojima njega nije bilo - stručnjaci za veze tvrde da je potpuno normalno imati takve snove.

Štaviše, tvrde i da ih se ne treba sramotiti, kao i da zapravo ne predstavljaju nikakvu opasnost za vezu. Kako seksolozi tumače snove?

Snovi o seksu s bivšim ljubavnicima ne znače da podsvijesno želite da im se vratite ili ste još uvijek zaljubljeni u njega, nego da je vaš mozak odnekud iskopao ta sjećanja i sada ih obrađuje.

Druga je mogućnost da vas je nešto što vam se dogodilo podsjetilo na tu situaciju koju sanjate i da ste je jednostavno na neki način povezali.

Ako imate vruće snove s osobom koju inače u životu ne doživljavate kao privlačnu, to samo znači da je ta osoba u vama probudila žestoke osjećaje, na primjer bes, koji je povezan sa strašću i vaš je mozak to odlučio uobličiti na taj, pomalo čudan način.

Ima i nekih seksi snova na koje treba obratiti pažnju, naročito na one u kojima se pojavljuje vaš sadašnji partner. Ako je to stvarno on, ali samo s nekim malim razlikama, poput boje kose, vaša vam podsvjest poručuje da vam treba osvježenje u vezi i da ste upali u rutinu.

Seks sa savršenim muškarcem, iz snova, koji vas može i rastužiti nakon buđenja jer više ne uživate u njemu zapravo je upozorenje da vam u vezi nešto nedostaje i vrijeme je da se time ozbiljnije pozabavite i pronađete šta je to što vam fali kako bi sve bilo savršeno.

Izvor: metro-portal.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana