Šta žene žele u periodu od 25. do 40. godine?

Agencije
Šta žene žele u periodu od 25. do 40. godine?

Nedavno istraživanje pokazuje da je ovo najnaporniji, ali i najuzbudljiviji period života svake žene...

Studija, koja je imala za cilj da dokaže za kojim iskustvima žene čeznu u ovim godinama, donijela je veoma zanimljive rezultate.

Da žena želi srodnu dušu za cio život, izgleda da je samo mit, posebno u Velikoj Britaniji. Naime, rezultati studije pokazali su da žene u ovom periodu žele četiri ozbiljne veze, četiri različita doma, kao i pet poslova.

Među prve tri najbitnije stvari koje žene žele da ispune u ovom periodu života su: rođenje djeteta, udaja i kupovinu kuće.

Ipak, kako je ovo period kada žena i fizički ulazi u zrele godine afirmacija je izuzetno bitna pa tako žene ne žele da prestanu s izlascima, a u periodu od 15. godine očekuju da ih muškarci startuju 907 puta.

"Ovaj period života je najhaotičniji za svaku ženu. Pun je velikih životnih odluka počev od toga s kim ćete živjeti, kako ćete voditi svoju karijeru i kada ćete se ostvariti u ulozi majke", kaže psiholog Linda Papadopulos – "Svaka od ovih odluka je dio našeg identiteta, zbog čega je njihovo ispunjavanje nešto što zna da nas brine, posebno kada je danas pritisak na ženama veliki."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana