Šta ženama smeta na muškarcu?

index.hr
Šta ženama smeta na muškarcu?

Ljubav je proces učenja, a sa svakom godinom žene postaju sve mudrije. Neke stvari su ih kod muškaraca prije oduševljavale, a sada ih ne podnose. Ove tri s vremenom nauči svaka žena:

 

1. Muškarci nestaju na radnom mjestu

Žene su bolje u multitaskanju, dok se muškarci više vole posvetiti jednoj stvari i napraviti je kako i doliči. Iako su žene sasvim svjesne činjenice da im više stvari odjednom može stvarati probleme, taj podatak zaboravljaju kada je riječ o javljanju, ili nejavljanju.

Muškarci se na poslu izgube u radu, a činjenica da ne šalju poruke ne znači da im nisu drage, već da trenutno imaju posla.

2. Ambicije su važne

Većina žena će u ranim dvadesetima flertovati sa povremenim konobarom, tipom koji više voli da svira gitaru nego da traži posao ili tipom koji želi da putuje i ne mari za novac. Novac nije sve, no žene razmišljaju da je s vremenom potrebno ustanoviti ambicije partnera i uskladiti ga sa svojima, jer će u suprotnom veza teško opstati.

3. Poruke u ponoć nisu baš super

Kada su žene u ranim dvadesetim, njegove pijane poruke u ponoć kojima ih zove na seks mogu da ih uzbude, razvesele, pa čak i natjeraju da pomisle da mu puno znače, no s vremenom trend slanja poruka u veselom stanju muškarac postaje naporan. 

Pravi muškarac dogovara spoj sa ženom tokom dana, a ne naveče kada shvati da je ispucao sve druge opcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana