Šta to tera žene na seks bez ljubavi?

hot.hr
Šta to tera žene na seks bez ljubavi?

Vremena se mijenjaju i žene su sve češće u ulogama koje su prije bile namijenjene samo muškarcima. Stoga ne čudi što ima sličnosti i kad je seks u pitanju.

Samopotvrđivanje

Možda će vam zvučati čudno, ali kao i muškarci, žene često koriste seks kao način samopotvrđivanja. Žele da se osjećaju seksi, poželjno i žele da budu u mogućnosti da zavedu nekoga. Ženama imponuje kad ih muškarci gledaju s divljenjem. Dok je nekim ženama flert dovoljan, neke osjećaju zadovoljstvo kad se ide do kraja.

Seks iz osvete

Povređena žena spremna je na sve. Nakon što neke žene izgube vjeru u partnera i ljubav, dobiju potrebu da se osvete cijelom ljudskom rodu. Njen muški dio, naravno. Takva žena želi da slama srca, ali glavni joj je cilj da povredi onoga koji je povredio nju. Osjetiće olakšanje čak iako dotična osoba nikad ne sazna da je bila s drugim muškarcem.

Fizička potreba

Ako žena nema partnera, fizičke potrebe mogu prevladati pre ili kasnije. Takva žena će tražiti 'žrtvu' jer je njoj potreban seks i to je to.

Oslobađanje od stresa

Nakon teškog dana na poslu, svako se opušta na svoj način. Neko ide u bar i stres leči u alkoholu. Neko se odmara kod kuće gledajući filmove, a neko krene u potragu za seksom na jednu noć. U ovom slučaju seks dođe kao način za ublažavanje stresa.

Sloboda od obaveza

Ovo je uglavnom muški razlog, ali pokazalo se da ga u posljednje vrijeme praktikuju i žene. Izgleda da žene sve više i češće žele samo da se zabave, bez razmišljanja o tome šta će pripremati za večeru ili kako će oprati hrpu prljavog veša.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana