Šta su neke zvijezde uradile prerano?

Agencije
Šta su neke zvijezde uradile prerano?

Svijesni smo činjenice da se u posljednje vrijeme granica stupanja u intimne odnose drastično pomjerila i da danas djeca od četrnaest godina to rade. Taj trend nije zaobišao ni neke poznate zvijezde, a evo i koje.

Glumica koja se proslavila legendarnom serijom "Dosije iks" Žilijan Anderson poznatija kao Skali je izgubila nevinost sa samo trinaest godina. Ovo pomalo šokantno priznanje je rekla u intervjuu za magazin FHM.

"Uradila sam to sa tadašnjim dječkom koji je bio panker. Moram priznati da je to bilo glupo i nespretno iskustvo."

Poznati holivudski glumac Džoni Dep je za časopis "Rolling Stone" priznao da je sa trinaest godina spavao sa djevojkom, a već sa četrnaest i prvi put probao drogu.

Još jedan kolega iz svijeta filma glumac Džoš Broli je nevinost izgubio sa samo jedanaest godina sa djevojkom po imenu Greta.

I poznati glumac Benicio del Toro je imao samo trinaest godina kada je privu put spavao sa djevojkom. Glumac je u razgovoru za magazin "Plejboj" rekao kako je još kao mali maštao da liže djevojčice, a da je nevinost izgubio sa nešto starijom damom rekavši kako mu je bilo malo čudno, ali ipak dobro.

Muzičar Tomi Li je imao svoje prvo seksualno iskustvo sa trinaest godina i to sa najboljom drugaricom svoje sestre. Da sve bude šokantnije njegova sestra ih je uhvatila na djelu i to u garaži porodične kuće.

Poznata starleta Kim Kardašijan se svakako na vrijeme osigurala od "neželjenih posljedica". Naime, Kim se sa četrnaest godina konsultovala sa mamom oko primene kontraceptivhih pilula, da bi neposredno poslije i stupila u intimni odnos sa Tidžej Džeksonom, nećakom legendarnog Majkla Džeksona.

Sa čestnaest godina su nevinost izgubile i poznata glumica Anželina Džoli i manekenka Kejt Mos. Manekenka je detalje iz svog intimnog života otkrila u svojoj biografiji. A Anđelina je svoje prvo seksualno iskustvo imala sa tadašnjim dečkom, ali osim intime par je podjelio i još nešto. Naime, glumica je izjavila da je poslije seksa htela da osjeti još dublju vezu sa dečkom pa su odlučili da naprave male rezove kako bi im se i krv spojila.

Pjevač popularnog benad "Red hot čili pepers" Entoni Kidis je nevinost izgubio rano, sa dvanaest godina, ali ono što svakako ostavlja gorak ukus je činjenica da je to uradio sa djevojkom svoga oca. Jednom prilikom je o tom događaju izjavio : "Ona me je sve vrijeme vodila kroz to, bila je veoma nježna i sve je bilo sasvim prirodno."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana