Šta se sve može smatrati preljubom?

Novosti
Šta se sve može smatrati preljubom?

Prevara ne podrazumijeva samo seks i fizičku intimnost sa drugom osobom. Bar za žene, pišu Večernje novosti.

Prevara ne podrazumijeva samo seks i fizičku intimnost sa drugom osobom. Bar za žene. Vaša partnerka vjerovatno i slijedeće stvari posmatra kao nevjerstvo.


Pričate drugoj ženi o problemima u vezi - Ako vaša draga sazna da ste koleginici ili drugarici pričali negativno o njoj, to će, s razlogom, doživjeti kao izdaju. Sve što vam smeta, njene navike, ponašanje prema vama, izgled, raspravite sa njom, ne sa drugim osobama, pogotovo ne sa ženskim. Čim toj osobi otkrivate detalje iz svoje intime, znači da ste bliski, što će vaša partnerka doživjeti kao potencijalnu opasnost za odnos.

Vodite drugu ženu na "vaše" mjesto - Možda nemate lošu namjeru, niti razmišljate o prevari, ali ako vas djevojka zatekne u društvu druge žene na nekom specijalnom mjestu, vjerovatno će se naljutiti. Ona za to mjesto vezuje vaše zajedničke uspomene, a upad druge žene doživljava kao zauzimanje njene teritorije.

Maštate o drugoj ženi - Malo je žena koje će prihvatiti pomisao da njihov dragi u trenucima seksa zamišlja koleginicu, bivšu djevojku, drugaricu. Još je manje dama kojima će prijati činjenica da njihov muškarac emotivno mašta o nekoj drugoj ženi. I zato, ako i imate ovakve misli, potrudite se da ona nikada ne sazna za njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana