Šta ne biste trebali da radite poslije seksa!?

Agencije
Šta ne biste trebali da radite poslije seksa!?

Ova tema bi radije mogla da se odnosi na ženski pol, pa ako imate slab stomak...bolje je da odmah prekinete sa čitanjem i pređete na...recimo...filmove Stivena Spilberga...

 

Pospremanje nakon seksa

Pospremanje odmah nakon seksa je nešto što definitivno ne bi trebala žena da uradi. Skupljanje čarapa i donjeg rublja s poda, mijenjanje plahti i posteljine, pretvara vaš seks u nešto "što je moralo da se obavi". Radije lezite zagrljeni bar nekoliko minuta i uživajte u trenucima.

Postavljanje pitanja

Za pitanja kao što je "Šta to znači za nas?" i razgovor o tome da li je ovaj seks značio početak veze, krevet je, definitivno najgore mjesto. Opuštajući trenuci nakon seksa su najgore vrijeme za komplikovane razgovore o vašoj budućnosti pa ih sačuvajte za neko drugo vrijeme i mjesto.

Čitanje litanije

Držanje predavanja o tome da nisi njegov seksualni objekat, šamaranje kad spomene neku seksualnu perverziju, ismijavanje njegovih želja i očekivanja da sve radi kako ti poželiš i to "u ime ljubavi" nisu poštena prema muškarcima. Zapamti, oboje ste u tome i tu ste da bi zajedno uživali, a ne da bi se sve vrtjelo samo oko tebe.

Odlazak usred predigre

Započeti predigru i onda otići u kupatilo da obavite higijenski ritual prije spavanja, da skinete šminku, operete zube i... a zatim se vratite u krevet i očekujete da te on napaljen čeka, zvuči prilično nerealno, zar ne???

Niko ne voli da zaspe sa šminkom, ali napaliti ga, a zatim ga ostaviti na suvom i onda ga ponovo napaliti i nije baš neka fora. Toplo - hladno...pali - gasi... niko ne voli, pa ni ti, zar ne? To je više kao da ste šeprtlja.

Ne zapuštaj ga

Nemoj da dopustiš da izgledaš kao amazonka. Osim lične higijene, muškarci vole da vjeruju da su žene savršene i ako izgledaš uredno...čisto...više vremena će da želi da provede dole. Depilacija voskom boli ali se isplati, a uostalom, i "drpator" je uvijek tu za srećna rješenja.

Napraviti dramu

I njima zna da se dogodi da nisu raspoloženi za seks ili da im se brige motaju po glavi, pa ne mogu uvijek da budu u seksualnoj formi. U slučaju da podbaci, nemoj da praviš od muve slona i postavljati milion pitanja, niti da ga napadaš sa pitanjima jesi li mu još uvijek seksi ili ima li drugu! Svako ima svoje probleme, pa imaj razumijevanja i budi podrška svom muškarcu.

Očekivanje da svaki put bude kao prvi...dobro...eventualno drugi

Očekivati od njega da će posuti krevet laticama i paliti mirisne svijeće svaki put kad idete u krevet je ravno njegovim željama da ti neprestano glumiš porno zvijezdu.

Dakle, nije baš realno. Takođe, ne možeš da očekuješ ni da ćete cijelu noć spavati držeći se za ruke. Malo privijanja je nužno, ali nakon toga njegova ruka preko tebe će biti dovoljna i budi zadovoljna s tim.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana