Šta muškarci ne vole da vide na ženama?

Agencije
Šta muškarci ne vole da vide na ženama?

Žene će uraditi sve kako bi izgledale lijepo. Nerijetko pred ogledalom provodimo previše vremena kako bismo postigle izgled koji bi se svidio muškarcu kojeg volimo. Međutim, neki proizvodi za ljepotu su potpuno nepoželjni jer ih muškarci ne vole. Otkrivamo vam šta treba da izbjegavate.

Ekstenzije

Ekstenzije koriste sve slavne dame kako bi njihova kosa bila što bujnija i ljepša. Međutim, ekstenzije se sigurno neće svidjeti vašem dragom. Muškarci vole da prođu rukama kroz vašu kosu, a ako naiđu na čvorove, ubuduće će se sigurno suzdržavati da to opet urade.

Vještačke trepavice

Vještačke trepavice čine naše oči krupnijim i zavodljivijim, ali vašem dragom se neće svidjeti. Ako se ujtru probudite pored njega sa napola odlijepljenim trepavicama, to sigurno neće biti nimalo lijep prizor.

Crveni karmin

Mnoge žene vole crveni karmin jer je moćan, seksi i u trenutku ih pretvara u vatrene zavodnice. Dok ste vi oduševljene crvenim karminom, on vidi crvene mrlje na svom licu i razmišlja o tome koliko će tog karmina pojesti ako vas poljubi.

Previše pudera

Puder treba da se stopi sa vašim tenom i izgleda prirodno. Naslage pudera, pogotovo na sitnim linijama na licu, ne izgledaju nimalo privlačno. Ako preterujete sa šminkom, njemu ćete izgledati kao da nosite masku i razmišljaće o tome koliko slojeva treba da skine kako bi došao do vaše kože.

Oguljen lak na noktima

Kada idete sa njim na sastanak budite sigurne da su vam nokti sređeni. Ako nemate vremena za lakiranje, bolje skinite staru podlogu jer će mu se sigurno više dopasti prirodni nokti, nego do pola iskrzan lak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana