Šta čini seks bombu u krevetu?

tportal.hr
Šta čini seks bombu u krevetu?

Seks ekspert, Trejsi Koks, podelila je nekoliko savjeta koji ženama mogu pomoći da postanu bolje u krevetu. Ukoliko vam je stalno da svom partneru priuštite nezaboravne trenutke u krevetu, onda je vrijeme da razvijete neke nove vještine.

Osjeća se dobro u svojoj koži

Već i vrapci na grani znaju da su srećnije žene one koje o sebi imaju dobro mišljenje. "Hiljadu istraživanja je pokazalo je da samosvjesne žene više uživaju u seksu jer znaju da iniciraju stvari, ali i traže ono što žele. Žene se brinu oko svojih oblina, ali muškarci njih baš vole", napominje Trejsi. Dakle, zadatak žene je da pronađe način da se dobro osjeća u svom tijelu, tada će i u krevetu postati prava čarobnica.

Zna da ga zagrije

Baš kao i žene i muškarci vole dodirivanje, maženje i masiranje. Neka to bude uvertira u vašu seksualnu inicijativu. Krenite sa masažom glave onako kako to čini vaša frizerka kada vam pere kosu. Potom nastavite s masažom vrata, ramena i dalje… On to nikada neće zaboraviti.

Vodi odličnu predigru

Za većinu muškaraca predigra zapravo znači oralni seks. Ipak, žene znaju da na tom podrčuju postoji još mnogo toga. Trejsi ženama savjetuje da nauče svoje muškarce šta se sve može raditi u predigri. "Dakle, potrebno je da žene budu malo hrabre i maštovite te da nauče svoje muškarce kako predigra može biti divna", kaže ona. Ali šta tačno činiti? O tome razmislite sami i pokrenite nevjerovatnu kreativnost.

Voli da priča

Žene ne vole da govore prostote tokom seksa, iako muškarci to obožavaju. "Žene ne znaju koliko im dobrobiti takve riječi mogu donijeti. Takve žene su privlačnije u seksu, međutim pošto većina ima problem sa vjerbalnim izražavanjem ako im je neprijatno, zato postoje SMS-ovi i mejlovi. Time možete probiti led", savetuje Trejsi.

Ona je zločesta

Muškarci vole da rade zločeste stvari, pa im je posebno zanimljiv seks koji se odvija na mjestima na kojima možda baš i ne bi trebalo. Dakle, i žene treba da oslobode u sebi svoju zločestu stranu. Budite nevaljale, predložite nešto što do sada niste radili. Njemu će se jako svideti vaša "nova" strana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana