Šokantna saznanja o seksu za koja niste čuli

24sata.rs
Šokantna saznanja o seksu za koja niste čuli

Ciklusi svjetla utiču na plodnost. U prošlosti žene su ovulaciju imale tokom punog mjeseca (kada je svjetlo).

Svjetlo i plodnost

Danas, u vrijeme vještačke rasvete i ekrana, žene nisu u skladu s prirodom i biologijom. Zato neke dame mijenjaju svjetla u spavaćoj sobi u skladu s mjesečevim mijenama i tako mijenjaju svoju ovulaciju.

Trudnoća pet dana poslije seksa

Istraživanja su pokazala da ponekad sperma može da preživi u cervikalnoj sluzi pet do osam dana poslije seksa, prije nego što je jajna ćelija spremna za oplodnju.

Tri erogene zone

Žene imaju tri erogene zone - klitoris, G-tačku i sam ulaz grlića materice. Neki tvrde da na tom spisku treba da budu i bradavice.

Štikle i orgazam

Naučnici tvrde da orgazam na zamišljenoj skali obično ide od nula do 60. Ako nosite štikle, onda ste već na 55. Neke cipele s visokom štiklom imaju luk koji je sličan ženskoj karlici za vrijeme orgazma. Štikle prave kontrakcije u karlici, što može da bude problematično jer karlica više ne može da ima kontrakcije za vreme orgazma.

Pilula ubija libido

Bilo koja hormonska kontracepcija ima psihološke nuspojave. Poslije prestanka uzimanja pilule partner može manje da privlači ženu jer biohemijska kompatibilnost nije jednaka bez dodatnih hormona.

Sjedenje uzbuđuje

Analni živci koji se nalaze ispod zadnjice i sjedećih kostiju utiču na tkivo koje djeluje na uzbuđenje (vaginu, klitoris, anus i sl.).

Izvor: 24sata.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana