Situacije u seksu o kojima se ne priča, a trebalo bi

Agencije
Situacije u seksu o kojima se ne priča, a trebalo bi

Iako su nas filmovi naučili da je seks divan i strastven, mnoge stvari i nisu kao na filmu. Pročitajte i koje…

Do orgazma najlakše samo u jednoj pozi

Ako ste navikli da masturbirate na određen način i to praktikujete godinama, vjerovatno je to poza kojom najbrže stižete do orgazma.

Nema ničeg lošeg u tome

Ako vas je sramota da to priznate partneru, znajte da neiskrenost neće pozitivno uticati na vaš seksualni život. Ukoliko je najjednostavniji način da stignete do orgazma pomalo i neobičan vašem partneru, on će vremenom to morati da prihvati i zavoli. Naravno da to ne znači da ne treba da isprobavate druge poze, ali prije nego što to naučite na njegov način, probajte prvo na svoj.

Polovina poza je neudobna za koljena

Iako je mnogima jedna od omljenih poza za seks "pseći stil", u stvarnosti i ne izgleda kao na filmu. O ostalim pozama ne moramo ni da pirčamo, budući da su vrlo neprijatne za koljena.

Ako niste fizički aktivni, seks vam teže pada

Ako ste od onih koji su aktivni tokom seksa, onda ćete brzo shvatiti da kardio-vežbe imaju svoje prednosti čak i kada je seks u pitanju.

Šta kada seks traje predugo?

Možda to vaš mozak želi, ali biće situacija kada vi to nećete moći da izdržite, pa je bolje ne forsirati.

Promjene poza su nespretne i neprijatne

Pustite vi to što na televiziji izgleda jednostavno, imajte na umu da je snimanje te jedne scene trajalo i po nekoliko sati. Kud još i montaža… U stvarnosti promjena poza tokom seksa i nespretnost nekada mogu i upropastiti želju za seksom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana