Sigurni znakovi da je mamin sin

zadovoljna.hr
Sigurni znakovi da je mamin sin

Upoznate savršenog muškarca, započnete vezu i sve je savršeno, a onda upoznate njegovu majku i shvatite da nešto nije u redu jer se on drugačije ponaša na pomen njenog imena.

 

Riječ je o maminom sinčiću, od koga mnoge žene bježe. Donosimo vam pet znakova po kojima ćete ga prepoznati:

Upoređuje mamino kuvanje s vašim

Znamo da je mamina kuhinja uvijek najbolja i nekako ima bolji ukus, ali konstantno poređenje nikako nije prijatno niti laskavo. Rečenice poput 'Baš i nije kao mamina' ili 'Mama to ne radi tako', vrlo brzo mogu postati iritantne.

Mama mu još uvijek pere veš

Iako je mnogo lakše odnijeti prljavo rublje nekom drugom i pokupiti ga mirisnog, postoje granice koje razlikuju dječaka od muškarca. Ova radnja posebno je zabrinjavajuća kada muškarac počne da živi s partnerkom i usprkos tome još uvijek nosi kese veša kod mamice.

Svaki dan se čuju (ili vide)

Svaki dan ga nazove kako bi mu poželjela dobro jutro i laku noć ili kako bi ga pitala šta je jeo ili što će jesti. Ovaj scenario doživjele su mnoge žene, no kada i on sam to čini nekoliko puta na dan, svaki dan velika je verovatnoća da je riječ o pravom maminom sinčiću.

Uvijek zauzima maminu stranu

'Mama je uvijek u pravu', rečenica je koji nikako ne želimo čuti od svog partnera. Ako tokom rasprava on uvijek zauzima maminu stranu, uvažava isključivo njeno mišljenje ili vam pokušava objasniti da popustite jer to je ipak njegova krhka i osjetljiva mama, onda imate problem.

Mama ga posjećuje bez najave

Osim ako ne živite u istom prostoru redovno se pojavljivati nekom u stan bez najave malo je neobično, a možemo reći i nepristojno. Ne radi se o tome da je ne želite u svojoj kući, već o privatnosti koja bi trebala biti jednako važna vama kao i vašem partneru. Ako je to njemu normalno i ne razumije u čemu je problem onda ste i vi u problemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana