Šest (ne)uobičajenih mesta za seks u stanu

Agencije
Šest (ne)uobičajenih mesta za seks u stanu

Lako je zapasti u rutinu tokom dugih veza i ljubav voditi gotovo uvijek na istom mjestu - u krevetu u spavaćoj sobi. E, pa, nemojte to da dozvolite! A mi ćemo vam pomoći s nekoliko predloga...

Ponekad je potrebno začiniti seksualni život uvođenjem novih poza, a na odmet nije i promena mesta na kojima ćete igrati prljave igrice.

Kuhinja

Osim za kuvanje, kuhinja je idealno mjesto i za seks. Zašto ne biste isprobali kako to izgleda kad se strasti rasplamsaju na kuhinjskom stolu ili pultu? Pozovite partnera/partnerku u kuhinju odeveni samo u kecelju.

Kutlaču pripremite za slučaj da vas ne sluša.

Mašina za pranje veša

Hrpu prljavog veša ubacite u mašinu stavite na pranje. Centrifuga će, u suradnji s tvojim/om partnerom/partnerkom, pružiti nezaboravan doživljaj!

Pod tušem

Nakon napornog dana svi jedva čekamo da odemo pod tuš. Ali, da to ne bi bilo samo jedno u nizu rutinskih tuširanja, neka ti se pridruži partner/partnerka, radi "pomoći"... Doživjeti orgazam i pri tom ostati čist - savršeno!

Kauč

Gledate film i odjednom se napalite jedno na drugo? Ovog puta nemojte bježati u spavaću sobu, već se bezbrižno prepustite užicima ispred TV-a.

Stepenice

Vjerovatno jedno od najpodcjenjenijih mjesta za seks, ali je savršeno za oralni seks ili pozu obrnute kaubojke!

Ispred ogledala

Ogledala su jedna od najpopularnijih igračaka za seks ikad. S pravom! Svi ih imamo, a pomoću njih, možemo da vidimo seks i iz drugoga ugla...doslovno!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana