Seks poze koje će vas razočarati

mondo.rs
Seks poze koje će vas razočarati

Neke seks poze nezasluženo su dobile reputaciju najboljih.

Koliko ste samo puta čuli kako je “akcija” obavljena stojeći neprevaziđena? Možda jeste, ako vaš partner ima poprilično dug penis i redovno trenira pa ima snage da vas održi dok pokušavate da sve to izvedete u stojećem položaju.

Seksu u automobilu zvuči kao nevjerovatna avantura. I jeste, samo što ne bi trebalo da polažete prevelike nade da ćete doživjeti orgazam, ali zato očekujte bol u vratu, leđima i malo “zatezanje” u mišićima.

Seks pod tušem u filmovima djeluje stvarno super, ali kada to stvarno pokušate da izvedete, vjerovatno nećete uživati koliko očekujete. Razlog? Nećete moći da se opustite u potpunosti jer je prostor skučen (bilo da ste u kadi ili tuš kabini), plus sve vreme treba da brinete o tome da se ne poklizate i ne polomite se.

Poza 69 vjerovatno je jedna od precjenjenijih. Ako znate išta o seksualnom užitku, onda vam je jasno da je malo teže fokusirati se na dvije stvari istovremeno - niti možete da uživate, niti da pružite potpuni užitak partneru.

Sigurno je da najveći broj ljudi u seksu uživa pod pokrivačem, sa ugašenim svjetlima u prostoriji. To je OK, ali ipak, živnite malo! U mraku ne možete baš da uspostavite kontakt očima sa parnterom, a to je važno zbog bliskosti i sigurno će vam ulepšati seksi avanturu.

Na kraju, da dodamo - to što su ove seks poze precjenjene, ne znači da ne bi trebalo da ih probate ili povremeno uživate u njima. Možda vama seks u automobilu, na primjer, bude toliko dobar da ćete rado istrpjeti i taj bol u leđima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana