Pornići uopšte nisu loši

Index.hr
Pornići uopšte nisu loši

Mnoge žene imaju konfliktne osjećaje kad se pornići i njihovi partneri nađu u istom kontekstu. No, je li stvar u neprikladnom sadržaju koji može ugroziti tebe i tvoju vezu ili si ipak u pitanju samo ti?

Evo što najviše muči žene kada su pornići u pitanju:

Neke smatraju varanjem ako njihov dečko/muž gleda filmove za odrasle.

Ljubomora je jedan od faktora koji utiču na neprihvaćanje eksplicitnog sadržaja, zato što, vjerovale ili ne, mnoge od nas uspoređuju svoj izgled s izgledom glavnih glumica i na taj način stvaraju komplekse.

Mnoge misle da svog partnera ne mogu da zadovolje na pravi način jer njihovo vođenje ljubavi nimalo ne nalikuje onom iz filmova.

Neke žene porniće smatraju svojevrsnim oblikom ponižavanja i nepoštovanja od strane svojih partnera.

Misle da će njihove gore polovine prestati gledati porniće kad uđu u vezu.

Sudeći prema svemu navedenom, filmovi za odrasle su najmanji problem u cijeloj ovoj priči.

To što neko voli da gleda gola tijela u klinču kako izmjenjuju tjelesne tekućine ne znači da se radi o pervertitu, ne znači da te zbog toga tvoj partner ne cijeni, da mu nisi privlačna i da ga ne zadovoljavaš kao ljubavnica. To ga samo čini čovjekom koji je željan strasti i uzbuđenja. Što je u tome toliko loše?

Radi se o pukim maštarijama kojima se svi, s vremena na vrijeme, volimo prepustiti. Većina nas je u stanju razlikovati realnost i maštu. Stoga ne brini, jer malo je vjerovatno da će Džena Džemison da izleti iz ekrana, skočiti na tvog dragog i raditi mu ono što je maloprije radila nekom sasvim desetom liku.

Cjelokupnu situaciju probaj da sagledaš iz drugoga ugla. Ne vrti se svijet oko tebe, niti njegovo povremeno gledanje filmova ne utiče na tvoju vezu. Sve je dobro dokle god je situacija pod kontrolom i dokle god se ne pretjeruje u toj mjeri da to stvarno počinje uticati na vaš seksualni život.

Uostalom, ne znači da ti je televizor pokvaren zato što ponekad odeš u bioskop, zar ne?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana