Poražavajući podaci o seksu

hot.net
Poražavajući podaci o seksu

Najnovije istraživanje koje je sproveo "Sandej telegraf" došlo je do nevjerovatnih rezultata vezanih za događaje iza zatvorenih vrata spavaćih soba koji su prilično iznenađujući.

Od 1.200 ispitanika koji su učestvovali u ovom istraživanju, njih čak 43,6 odsto priznalo je da su odglumili orgazam, od čega je 23 odsto muškaraca i 20,6 odsto žena. Ovo se, naime, događa kao deo 'redovnog održavanja' veze: kako bi se podigao ego partnera ili zbog nesigurnosti vezanih za seksualni čin.

Muškarci su skloniji tome da će partnerki tokom seksa reći lažno 'volim te': na ovo će se u žaru seksualnog uzbuđenja odlučiti četvrtina muškaraca, ali samo 6,1 odsto žena. Muškarci su skloniji hvalisanju o svojim seksualnim aktivnostima.

Više od polovine ispitanika priznalo je da su glumili da su bili raspoloženi za seks i opet muškarci predvode u pretvaranju: više od trećine muškaraca odglumilo je da su raspoloženi za seks iako uopšte nisu bili za to, dok se u toj situaciji našlo 19,9 odsto žena.

Kada je riječ o vjernosti, 45 odsto ispitanika priznalo je da je varalo svoje partnere, od čega je čak 35,9 odsto muškaraca i 9,1 odsto žena. Čak 19,4 odsto muškaraca priznalo je da vara svoje trenutne partnerke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana