Pet tipova muškaraca koji nisu za brak

index.hr
Pet tipova muškaraca koji nisu za brak

Sigurno je da s 18 niste razmišljali da li je dečko koji vam se sviđa „materijal za brak". Ipak, sada kada ste stariji i pametniji, to je jedna od stvari koja je poželjna.

1. Frajer koji priča samo o sebi i svojim problemima, dok ga vaši blago rečeno ne zanimaju. Zapravo se radi o nesigurnom tipu, kome treba žena koja će mu pomoći da se osjeća bolje.

2. Drugi tip je muškarac koji priča o braku (jer zna da je to ono što želiš čuti), ali ne preduzima konkretne akcije, jer on za to jednostavno nema vremena.

3. Frajer koji pušta vama da pričate o braku i velikim planovima, a on samo sluša i ne učestvuje. Gdje ćete živjeti, koliko djece ćete imati i slično, njemu je apsolutno svejedno - "Kako god ti kažeš draga."

4. Gospodin koji za sve vezano za brak ima izgovor - mora se usresrediti na karijeru, dobiti unapređenje, mora da smrša, nije povoljan položaj Mjeseca itd.

5. I za kraj smo ostavili "ajde prvo da se zabavljamo" tip frajera. Takav će dok mu je zabavno s vama biti tu za što god treba, a kada zabava malo "utihne", vrlo vjerovatno će krenuti u potragu za novim pustolovinama. Kako ćeš ga najlakše prepoznati? Takvom nestaje osmjeh s lica na sam spomen braka, iako je cio dan bio odlične volje. Sada ste mu pokvarili zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana