Pet stvari o seksu koje bi žene voljele da muškarci znaju

Index.hr
Pet stvari o seksu koje bi žene voljele da muškarci znaju

Djevojke ne vole pričati o tome šta tačno vole, a kad naletimo na frajera koji je loš u krevetu onda se sve svede na žaljenje frendicama.

No koliko god mi odmagale s tim što nas je sramota da govorimo o tome, dečki također znaju ignorisati naše potrebe i želje.

Nježno s grudima

Naše grudi se ne mogu odvojiti od našeg tijela, zato nema potrebe za povlačenjem, natezanjem i čupanjem. Žene vole kada se prema njima odnosite nježno, a ne kao da ih pokušavate staviti u džep.

Predigra

Sigurni smo da ste već čuli o tome koliko je ženama predigra bitna. Nama je potrebno više od minute kako bi se zagrijale i opustile, stoga cijenimo kad prije seksa malo potaknete strasti.

Nismo sve iste

Ne vole sve žene iste stvari kad je u pitanju seks. Nismo sve iste i ako ste nekoj bili savršeni u krevetu ne znači da ćete biti i drugoj. Potrudite se naučiti nešto više o nama.

Bez pitanja za vrijeme seksa

Pričanje u krevetu za vrijeme seksa definitivno ubija strasti. Ne pitajte nas pitanja poput “hoćeš li svršiti”, pustite da uživamo u trenutku i zaključite odgovore sami prema izrazu lica ili pokretima tijela.

Bez impresioniranja seksualnim vještinama

Otkopčavanje grudnjaka jednom rukom ili skidanje gaćica zubima nas ne impresionira, nego nas samo podsjeća na to da smo vam 'stota' po redu, a to nije ni privlačno ni ohrabrujuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana