Osvježi vezu na daljinu u pet jednostavnih koraka

Index.hr
Osvježi vezu na daljinu u pet jednostavnih koraka

U svakoj vezi vrijede određena pravila, pa tako iznimka nije ni ova. Iako se možda na prvi pogled čini jednostavno, vezu na daljinu teško je održavati s obzirom na disciplinu i trud koje je potrebno ulagati.

Svi se parovi suočavaju s rutinom, no ona u ovakvim vezama možda nije toliko očigledna. Svejedno, znaš otprilike kad će te ne nazvati, i u kojem vremenskom razmaku ćete se vidjeti. Kako bi se riješila monotonije, slijedi ovih nekoliko savjeta.

Seksi meil!

Uslikaj svoje najseksi gaćice koje imaš i pošalji mailom svom dragom. Sigurne smo da će se oduševiti i vjerojatno te pozvati na Skajp kako bi dovršili započeto!

Kratak video

Ako vam je Skajp već dosadio, budi inovativna i snimi jednominutni video koji ćeš mu poslati mobitelom ili mailom. Odluči sama hoće li se raditi o seksi ili ljubavnom video uratku. Ne bi bilo loše ni kad bi iskombinirala oboje i na taj način razbila rutinu.

Iznenadni posjet

Trebali ste se naći na određeni datum? Upotrijebi male, bijele laži! Slobodno mu reci kako ti je iskrsnulo nešto neodgodivo, i da ćete se, nažalost, morati vidjeti neki drugi put. Naravno, ti ćeš se svejedno pojaviti i prirediti mu ugodno iznenađenje.

Kratke poruke

Čuti se više puta na dan u takvim je vezama obaveza, ali zašto ne bi uvela nešto novo? Probaj mu poslati par poruka koje ne traže odgovor. Na taj ćeš mu način dati do znanja da misliš na njega, a telefonski razgovori će se pretvoriti u nešto što ćeš priželjkivati.

Foto kolaž

Seksi fotografije su vrlo primamljujuće i vjerujemo kako si mu ih poslala već nekoliko. Umjesto da stalno šalješ isto, probaj ga iznenaditi kolažom vaših zajedničkih fotografija koji će ga podsjećati na slatko vrijeme koje ste proveli zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana