Ono kad želiš seks, a on te potapša po ramenu i kaže da je zauzet

Index.hr
Ono kad želiš seks, a on te potapša po ramenu i kaže da je zauzet

Sva si napaljena, dočekaš ga u svojem seksi autfitu, misliš da će ti se napokon posrećiti, on dođe i... potapša te po ramenu!

Dakle, jasno ti je dao znanja da se s njim nikad nećeš zavaljati u svoju kul posteljinu s dinosaurima koju imaš još od srednje škole. Zašto? Zato što ste službeno prijatelji. Portal Jezebel nedavno se raspisao o ovoj tematici, a mi vam donosimo dio.

Kad ti opali šamar u obliku “prikladnog” govora

Jedno je kad mi odlučimo da želimo biti samo frendovi s likom kojem su se prsti zalijepili na igraću konzolu i koji svoje slobodne dane provodi u oblaku dima od ilegalnih supstanci koje redovito konzumira. Naravno, on je super za druženje, ali samo za to, iako bi on vjerojatno i htio nešto više. No drugačije je kad zgodan gorila na kojeg se ti pališ ne želi seks! Kako? S tobom?! Navodno bi frajeri utrpali u sve što hoda, pa je prirodno da se osjećaš kao da ti je opalio šamarčinu kad ti se obrati s “Ali, mi smo samo frendovi i ti si mi kao sestra” govorom!

Samo muškarače žele češkati prepone

Ona fora koja kruži svijetom kako ne želimo da nas frajeri promatraju samo fizički, stoji, ali ipak - svaka žena koja kaže da joj smeta kad ju odmjeravaju, kažu joj da je zgodna i kad joj izraze želju za seksom, laže!

Naravno da volimo kad nas promatraju kao seksualna i misteriozna bića. Izuzetak su možda “muškarače” koje s frajerima žele “ravnopravno” natjeravati loptu na fudbalskom terenu i glasno podrigivati češkajući se po preponama. Mi, ostale, želimo da nas muškarci promatraju kao magična bića, a kad nam daju do znanja da smo mi za njih samo nakupina nečeg “normalnog” razumljivo je da smo bijesne i razočarane.

Nemoj me voditi na ćevape i onda mi reći da imaš curu

Nismo valjda bezveze navlačile čipkaste tange i namazale se najfinijom kremom samo da mu ruka može nesmetano da klizi po našim oblinama?! Ne razumijemo čemu prenemaganja i manipulacija? Što bismo trebale pomisliti ako su doletjeli na svaki naš poziv, ako zajedno odlazimo na večere, a kasnije dobijemo i masažu vrata jer eto, kancelarijske su stolice strašno neudobne. Jednostavno nije fer. Sposobni su raditi kojekakve intimne radnje s nama i onda nas za par mjeseci pitati jesu li naše frendice slobodne.

Često odlaziti na ćevape i kafe nakon što smo se upoznali nama znači početak veze. Ozbiljne veze. Još je gora ona vrsta koja se nakon tri sedmice izlazaka sjeti spomenuti da već ima djevojku. Tu se muški i ženski rod bitno razlikuju. Žene će, ako su zauzete, vrlo vjerovatno već prilikom upoznavanja uspjeti reći da nisu slobodne i da su ponosne na svog muškarca.

“Zdravo, drago mi je što smo se upoznali, vrijeme je već sedam dana usrano, a kraj svog dečka se volim stisnuti kad grmi”, obično je rečenica koju izustimo u jednom dahu bez ikakvih problema. Ali ne, njih morate izričito pitati jesu li oni slobodni ili nisu da bi znale na čemu ste. Kažu li oni svojim djevojkama za nas ili se prave grbavi?

Kako ih prepoznati

U slučaju da te tip pozove da se družiš s njim i njegovom ekipom, smatra se samo frendicom. Vjerojatno bi se osjećao ugroženo od strane hrpe muških frendova za koje bi trebao misliti da te i oni žele odvući u krevet.

Ako se frajer s tobom druži intenzivno, uprkos tome što ga kod kuće čeka djevojka, velike su šanse da ju zbog tebe neće ostaviti. S njom će voditi ljubav, a tebe će zvati kasnije da ti se požali kako je na njega vrištala zbog čarapa koje je pobacao po podu i ostavio gostima da se dive njegovim higijenskim navikama.

Ako se ponaša kao da ste u vezi, ali još uvijek se niste upustili u seksualne odnose, onda da - smatra te samo frendicom.

Ili još uvijek nije izašao iz ormara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana