Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žene

zena.blicrs
Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žene

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da se karakter žene i neke njene osobine mogu procijeniti na temelju oblika i veličine grudi.

Hajde da vidimo kako je to Lorenzoni po obliku grudi definisao seksualni temperament “ispitanica”.

Dinja

Prema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled djeluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresirana za seks.  

Limun

Grudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, umije da se nasmije i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost.

Ananas

Ovalan oblik grudi nalik na ananas odaje inteligentnu ženu. Vlasnice tako neobično nazvanog oblika grudi inteligentne su karijeriskinje, koje su usprkos tome romantične i vjerne ljubavnice.

Grejp

Grudi poput grejpfruta ukazuju na stidljivost i jednostavnost. Ova žena će razmaziti partnera i nežnost joj je važnija od seksa. Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih grudi su plahe, a u krevetu nisu zahtjevne.

Pomorandža

Žena s dve pomorandže ispod majice je samouvjerena i dobro zna koji su joj životni prioriteti.  

Trešnje

Kad su grudi poput trešanja, radi se o inteligentnoj, vrlo zabavnoj i uzbudljivoj ženi, srdačnoj i društvenoj, razumnoj ali i lakomislenoj, dobroj i pouzdanoj i prilično odanoj seksu.

Kruške

Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Prijatne su, ali neukrotive i samostalne. Usprkos tome što nisu prepametne, a čejto su i nespretne - umiju da povuku muškarce za nos. Nevjerne su, jer vole avanture, a seks s njima obično je čista ekstaza.

Jabuke

Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado mijenjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana