Nekoliko savjeta za seks u automobilu

Smedia
Nekoliko savjeta za seks u automobilu

Seks u malim i neudobnim mjestima može biti ispunjen zabavom i uzbuđenjem. Na malim mjestima, kao što je na primjer automobil, možete imati seks na brzinu ili čak onaj na duže staze.


Mnogo puta, nakon povratka kući poslije ludog noćnog izlaska, vi postajete uzbuđeni, ali ne možete odmah da pronađete pravo mjesto za seks. Zbog čega toliko da žurite kući kad to možete da uradite i u automobilu? Pogledajte neke seks poze koje možete isprobati u vašem automobilu.

 1. ŽENA ODOZGO

Ukoliko ste vas dvoje na prednjem sjedištu, nemate baš puno prostora kako bi mogli da izvodite različite poze. Dakle, u ovom slučaju možete isprobati seks pozu u kojoj je žena na vrhu. Kako bi imali što više prostora prednje sjedište povucite što više prema nazad.

2. MUŠKARAC ODOZGO

Žene vole ovaj položaj, ali muškarci i ne baš, posebno ako je u pitanju ovako mali prostor. Međutim uzbuđenje i želja vas može navesti da isprobate ovaj položaj u automobilu. Kao kod položaja kad je žena na vrhu, pokušajte da napravite što više prostora kako bi seks bio prijatan za oboje. Najbolje riješenje je da spustite sjedište koliko je to moguće.

 3. DOGI STAJL

Ukoliko imate malo prostora na zadnjem sjedištu, namjestite je u kučeću pozu. Ona neka stavi jednu nogu dole, tako da joj je lakše da postavi donji dio tjela u dogi položaj. To je takoreći lagan položaj, u kojem bi oboma trebalo da bude prijatno. Uz sve uzbuđenje koje donosi seks u autu, u ovom položaju muškarac može brzo da dostigne vrhunac, a njen može da navigira uz ručnu stimulaciju. On će takođe moći da baci pogled i na spoljašnji svijet ( ukoliko se pojavi neželjeno društvo).

 4. NA AUTOMOBILU

Hauba automobila već odavno predstavlja senzualno mjesto, posebno kada je u pitanju slikanje fotomodela. One na tim slikama senzualno pokazuju svoju guzu ili dekolte. Žena može nagnuti prednji dio tijela na haubu i raširiti noge, dok muškarac ulazi u nju. Ukoliko se odlučite za ovu vrstu seksa, pobrinite se da odete na mjesto gdje ćete biti sigurni da nema nikoga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana