Navike koje uništavaju vezu

Index.hr
Navike koje uništavaju vezu

Veze zahtijevaju stalan rad i trud, a iako najbolje funkcionišu kada ste oboje sasvim opušteni, neke ih navike mogu uništiti čak i ako se stvarno trudite.

Špijuniranje

Niko ne voli imati osjećaj kao da je stalno pod nadzorom, a ako imaš potrebu stalno znati gdje se tvoj dečko nalazi i čitati njegove poruke, vrlo brzo će te izbaciti iz svog života. Svima treba sloboda, a špijunaža ju definitivno ne uključuje.

Svađanje u javnosti

Svađanje je neizbježno, no ako to radite u javnosti, nešto nije u redu s vama. Naravno da nećeš prećutati sve stvari, ali pokušaj se suzdržati do kada niste sami. Nikoga ne zanimaju vaše nesuglasice, a ako imate potrebu da vas drugi gledaju dok se prepirete, imate problem.

Ignorisanje problema

Ponekad je bolje prećutati nešto zbog mira u kući, ali ako je riječ o važnim stvarima, ignorisanje može uništiti i one dobre strane vaše veze. S problemima se trebate pozabaviti, a ako ih pustite da rastu, s vremenom će postati preveliki da biste se njima htjeli zamarati.

Zaboravljanje na sebe

Mnogi parovi na početku postanu toliko zaokupljeni stvarima koje rade zajedno da jednostavno zaborave na stvari koje su radili prije veze. Lijepo je da imate zajedničke interese, ali ako ste stalno zajedno i više ne znate biti sami, s vremenom ćete jedno drugom početi ići na živce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana