Nakon 10.000 muškaraca sada je spremna za pravu ljubav

Agencije
Nakon 10.000 muškaraca sada je spremna za pravu ljubav

Bivša eksort dama, Gvinet Montenegro koja je svijet šokirala svojom knjigom u kojoj je priznala da je spavala sa preko 10 hiljada muškaraca sada želi da pronađe pravu ljubav.

Gvinet je seksualne odnose imala sa tačno 10.091 muškarcem, a na kokain, "krpice" i automobile tokom svoje "karijere" potrošila je na desetine hiljada dolara, piše "Dejli mejl".

Tridesetšestogodišnja Gvinet je odlučila da objavi knjigu i otkrije detalje iz svog razuzdanog života. Odrasla je u hrišćanskoj porodici, ali se ipak opredjelila za poslovnu pratnju.

U svojoj knjizi je navela da je sa 18 godina bila žrtva grupnog silovanja, a onda u 19. je počela da igra u klubovima, da bi sa 21 godinu postala eskort dama.

Prije nego što je ušla u taj svijet htjela je da sačuva svoju nevinost za pravog muškarca, ali je poslije silovanja odlučila da zarađuje novac i počela je da radi kao striptizeta.

Pažnja koju su joj mušterije poklanjale, bila je, prema njenim riječima, daleko od vršnjačkog nasilja koje je proživljavala u srednjoj školi.

"Zapravo, pružili su mi samopouzdanje koje do tada nikad nisam osjetila", rekla je gospođa Montenegro koja je kao poslovna pratnja najviše radila u Melburnu.

Kada je imala 33 godine stavila je tačku na svoj razuzdan život. Upoznala je poslovnog partnera, koji se zove Rodžer. Zajedno su pokrenuli biznis i krenuli sa logističkim programiranjem čime se i danas bavi. Iako je preko 80 puta bila zaprošena, ona još uvijek nije pronašla pravog muškarca.

"Nikada nisam iskusila pravu ljubav i ne znam kako je biti zaljubljen. Ja sam tolerantna, razumna i odlučna. Volim muškarce koji su samopouzdani, umij da budu vođe, ali ne i agresivci", rekla je u nadi da će uskoro pronaći pravu ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana