Najokrutnije stvari koje žene rade muškarcima

index.hr
Najokrutnije stvari koje žene rade muškarcima

Svi dobro znamo da frajeri ponekad mogu biti jako okrutni, pogotovo kad je igranje sa ženskim emocijama u pitanju, no postoji i druga strana priče. Neki ženski postupci znaju biti i puno okrutniji od onih koje izvode muškarci.

 

Najčešće zato što ih muškarci rade prije kraja veze, a žene tokom cijele veze. Donosimo neke primjere ženske okrutnosti, prenosi index.hr.

Lažni broj

Frajeri su jako ponosni kad uspiju dobiti broj od neke cure, jer samim tim zaključuju da one žele da im se jave. No, ipak to nije uvijek slučaj, jer se nerijetko radi o lažnom broju ili broju koji se više ne koristi. 

Cure, ako vam se neki frajer ne sviđa, puno je ljepše da ga ljubazno odbijete nego da mu date lažne nade uz lažan broj.

Iskorištavanje

Neke cure izlaze s namjerom da svoj šarm i ženske atribute upotrijebe da bi iskoristile muškarce da financiraju njihov provod. I dok momci misle da su im stvarno privlačni i da bi se iz tog flerta moglo nešto i dogoditi, one samo izvlače lovu iz njihova džepa.

Manipulisanje emocijama

Cure su svjesne činjenice da je većina muškaraca slaba na ženske suze i često to znaju iskorištavati da bi dobile ono što žele.

Izazivanje ljubomore

Zavođenje drugih muškaraca u prisustvu dečka, da bi se izazvala njegova ljubomora, vrlo je manipulativno i nezrelo. Osim što se tako igraš njegovim emocijama, radiš budalu od njega pred ljudima, pa nemoj da se čudiš ako te zbog toga nakon nekog vremena i ostavi.

Kritikovanje u javnosti

Neke ženske smatraju da je zabavno "spuštati" svom dečku kad god su zajedno u javnosti. Nikad ne kritikuj dečka u javnosti, pred prijateljima ili porodicom. Na taj način, osim što ga ponižavaš, stvaraš negativno mišljenje o njemu, ali i o sebi.

Uskraćivanje seksa

Žene smatraju da jedino o čemu muškarac razmišlja je seks pa se često igraju okrutne igre koja se zove - Uskraćivanje seksa. Ucjenjivanje seksom užasan je način da od dečka dobiješ što želiš, pa se s takvim stvarima nemoj ni šaliti.

Testiranje

Postavljanje "trik pitanja" kod kojih krivi odgovor uvijek vodi do svađe, jedan je od oblika testiranja koje žene svakodnevno vole da upotrebljavaju. Cure često misle da je muškarac koji ih voli obavezan da napravi sve što one požele, čak i da otkažu gledanje fudbala sa prijateljima ili odlazak u teretanu. Tako samo izazivaju osjećaj "gušenja" koji dovodi do velikih svađa i - prekida.

Fizičko nasilje

Možda zvuči smiješno, ali neke djevojke znaju da omalovažavaju dečke nepotrebnim udarcima jer su sigurne da im on neće uzvratiti.

Tvoj dečko nije tvoje vlasništvo, pa ga tretiraj s poštovanjem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana