Najljubomornija žena na svijetu: Detektorom laži provjerava da li je vjerenik vara

blic.rs
Najljubomornija žena na svijetu: Detektorom laži provjerava da li je vjerenik vara

Kada se ljubomora otrgne kontroli, posežete za najekstremnijim rješenjima. Debi Vud je dostigla njene krajnje granice. Da bi umirila svoju sumnju, vjernost vjerenika proverava detektorom laži.

Stiva Vuda (30),  koji je je sa Debi Vud (42) počeo da se zabavlja 2011. godine, svaki put kada dođe kući očekuje test na detekotru laži. Strogom kontrolom njegova vjerenica proverava i njegov telefeon, mejlove i račun u banci. I to nekoliko puta dnevno.  

Ali tu nije krak Stivovim mukama. Njemu je zabranjeno da na televiziji i u časopisima gleda snimke i fotografije žena. Zabrana gledanja "spornih sadržaja" instalirana je na njegovom laptopu i mobilnom telefonu.  

Emisija "Najslabija karika" koju vodi En Robinson neće se gledati u njihovoj kući. Ipak, Debi je  u stalnom strahu da će Stiv krišom uživati u ljepoti ovog tv lica.  

- Čak i kada Stiv ode do prodavnice na 15 minuta da bi kupio mlijeko, ja detektorom laži provjeravam da li me je varao - rekla je Debi.  

Ljekari su kod ove žene ustanovili Otelo sindrom, rijedak psihički poremećaj zbog čega se kod nje javlja sumnja u vjernost partnera čak i kada za to ne postoji bilo kakav dokaz.  

Debi je dodala da je njen vjerenik predivan, ali da je to ne zabrinjava najviše. Njen najveći strah je da će se njemu dopasti druge žene i da će za njih pomisliti da su seksepilne.  

Sa ovim poremećajem Debi se bori ljekovi i psiho terapijom. Očekuje da će se njeno stanje popraviti kako bi se nakon vjenčanja sa Stivom, koje treba da se uskoro dogodi, njihova veza normalizovala.  

Debi je ljubormona, ali ne i sebična. Planira da osnuje grupu koja bi pomogla ženama sa sličnim sumnjama.   

Kako je istakla, vjeruje da Otelo sindorm imaju mnoge žene, a da to i ne znaju.  

Prije veze sa Stivom Vudom, Debi je zbog prekida prethodne doživela veliku traumu i obećala je sebi da je više niko neće povrediti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana