Najčešće ženske laži

index.hr
Najčešće ženske laži

Istraživanja pokazuju da muškarci i žene podjednako lažu, ali o drugim stvarima. Dok će muškarac najčešće lagati da nije vidieo našu poruku, da nije popio više od jednog piva i da nema apsolutno nikakve seksualne misli kada je u pitanju naša prijateljica, žena će, prema statistikama, lagati na slijedeći način...

Nije mi ništa

Najčešća laž iz ženskih usta. Kada nas muškarac pita šta nije u redu, ne želimo da mu kažemo, pa lažemo. Muškarac će to ozbiljno shvatiti i živjeti u uvjerenju da je sve u najboljem redu, a to najčešće nije istina. Kada kažemo da je sve u redu, želimo da sami shvate zbog čega smo ljute na njih.

Nisam ti bacila patike

Muškarci rijetko primjećuju kada je vrijeme da se riješe nekog odjevnog predmeta, dok su žene u tome pravi stručnjaci. S obzirom na to da ih ne možemo uvjeriti da nešto mora da se baci u đubre, bacićemo to i nadati se da neće primjetiti, a ako nas pita gdje su mu stare patike/majica/bokserice, lagaćemo i reći da nemamo pojma.

Boli me glava

Ponekad nas stvarno boli glava, ali u većini slučajeva nam se jednostavno ne da. Znamo da nam ne vjerujete, znamo da je izgovor glup, ali funkcioniše, što nam je sasvim dovoljno.

Bilo je na rasprodaji

Kada bismo im stvarno rekle koliko smo platile cipele, posvađali bismo se. Mi znamo zbog čega toliko vrijede, a njima je to nemoguće objasniti, pa lažemo. Zapravo im činimo uslugu.

Još pet minuta

Nećemo biti spremne za pet minuta. Niti za deset. Možda čak ni za dvadeset. Da im to stvarno kažemo, samo bi se više iznervirali, pa ih lažemo, za njihovo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana