Muškarac rođen bez penisa: Većina mojih djevojaka nije znala

Agencije
Muškarac rođen bez penisa: Većina mojih djevojaka nije znala

Endru Vardl, 41-godišnjak iz Velike Britanije, rođen je bez penisa.

Voljeli su se platonski, a on je stalno izmišljao razloge za izbjegavanje seksa.

Da joj dečko nema penis saznala je putem medija nakon što je Endru odlučio da javno ispriča svoju životnu priču.

Rođen je s vrlo rijetkim poremećajem u kojem se bešika i mokraćovod razvijaju izvan tijela. Ovo stanje javi se kod jednog u 30 miliona muškaraca. Iako su ljekari vratili bešiku i mokraćovod u tijelo, penis mu nikada nije narastao, a testisi jesu.

Ovo se vrlo negativno odrazilo vezu dvoje ljudi jer je Endru odbijao da razgovara sa partnerkom o svojem problemu.

Dugo joj je trebalo da mu oprosti što je krio tako životno važnu stvar i sve vrijeme lagao, rekla mu je da ga neizmjerno voli, a onda su prekinuli vezu.

"Odlučili smo da je najbolje da se raziđemo. Ne mogu više da gledam u kako pati. Nemam šta da joj ponudim. Pokušao sam da se ubijem jer više nisam mogao tako da živim. Osjećao sam se kao da više nemam emocija", priznao je otvoreno.

Spašen je posljednjem trenutku, nakon što je njegova sestra pozvala policiju jer joj je djelovao čudno tokom telefonskog razgovora. Provalili su u hotelsku sobu u kojoj se nalazio i zatekli ga s nožem. Bio je okružen alkoholom i praznim kutijama tableta.

Endru se nada da će mu se život promjeniti nakon niza operacija kojima će ljekari pokušati da konstruišu njegovu muškost. Planiraju da to ostvare koristeći kožu, krvne sudove i tkivo uzeto iz ruke. Novi ud bi takođe trebalo da bude funkcionalan.

U emisiji prikazanoj na televizijskom kanalu TLC, Endru se prisjetio kako je to izgledalo sa ženama s kojima je izlazio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana