Mitovi o ženama u koje muškarci vjeruju

Index.hr
Mitovi o ženama u koje muškarci vjeruju

Mitova o ženama ima jako puno, a muškarci još uvijek vjeruju u neke od njih, iako su već odavno mogli da shvate da oni nemaju veze s istinom, prenosi index.hr.

Žene ne vole štrebere

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere i da će uvijek radije odabrati alfa mužjaka. Iako će neke u partneru tražiti vođu i autoritet, većina žena ipak neće moći da odoli slatkom povučenom tipu s kojim imaju o čemu da razgovaraju. Vremena su se promijenila, pa tako i žene više cijene mozak nego mišiće.

Žene ne vole kavalire

Muškarci koji ovo misle ili su lijeni u ovom pogledu, ili su jednostavno naletjeli na ženu koja se zbog svojih pretjerano feminističkih uvjerenja ljuti kada joj neko pridrži vrata ili ponudi da plati piće. Svaka žena će cijeniti tipa koji pokazuje poštovanje prema njoj, a džentlmeni su uvijek in, bez obzira na to koliko žene mogu da budu samostalne.

Žene zanima kakav auto vozite

Jedno je gledati automobil s estetske strane, pri čemu će svaka osoba da preferira ljepotu, no postoji mišljenje da je ženama bitan auto koji vozi njihov muškarac. Naravno da postoje one koje neće niti pružiti priliku tipu koji ne vozi dobar auto, ali ovdje ne govorimo o takvim ženama: Žene će prema automobilu možda procjenjivati osobnost tipa, ali nikada neće pasti na tipa koji dobrim autom pokušava da sakrije nedostatak te osobnosti.

Sve žene žele vezu

Muškarci se često boje ulaziti u dublje odnose sa ženama jer su uvjereni da sve žene samo traže žrtvu koja će ih oženiti. Neke žele vezu, neke žele zabavu, ali generalizovati u bilo kojem smjeru je stvarno besmisleno. Žene samo žele tipa s kojim će im biti lijepo, a pritisak koji društvo stavlja na žene možda ih ponekad tjera da razmišljaju u tom smjeru, no to nikako ne znači da su sve žene zaluđene snovima o velikoj romansi.

Žene traže manekena

Naravno da žene sline nad tipom koji reklamira donji veš, no to ne znači da od svog tipa očekuju da izgleda tako. Kod tipova je ipak mnogo bitnije da se ponaša lijepo prema njima i sluša dok pričaju, a nedostatak pločica na trbuhu definitivno nije veliki problem ako je tip dobar.

Žene žele najboljeg ljubavnika na svijetu

Mnogi muškarci misle da žene od njih očekuju neke posebne vještine u krevetu, pa se ponekad i previše trude. Tip koji ih obasipa pokretima koji nemaju veze s vezom nikada neće biti privlačniji od onog koji jednostavno sluša njihovo tijelo i tokom seksa uči o onome šta im se sviđa. Uostalom, ako im se tip sviđa, nikada im neće biti problem dati mu nekoliko savjeta o onome šta vole, naravno ako je spreman da posluša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana