Koliko se često upražnjava seks na poslu?

tportal.hr
Koliko se često upražnjava seks na poslu?

Novo istraživanje pokazuje da je čak jedan od deset zaposlenih iskusio seks na radnom mjestu!

Prema istraživanju koje je sproveo "Haston Kronikl" pokazalo se da je iznenađujući broj zaposlenih koji su priznali ne samo flertovanje s kolegom, već i da su su tu vezu konzumirali upravo na radnom mjestu.

A oni koji to nisu uradili su vjerovatno nekada razmišljali o tome. Naime, studija donosi podatak kako gotovo četvrtina zaposlenih, njih 22 odsto, priznaje maštanje o vrućem i uzbudljivom seksu na radnom mjestu. Gotovo polovina ispitanika, njih 41 odsto, reklo je kako sumnja da su neke od njihovih kolega upražnjavali seks na poslu.

U anketi je učestvovalo više od hiljadu anonimnih radnika, a studiju je sprovela internet stranica Glasdor, namjenjena traženju posla. Trideset i sedam odsto učesnika u istraživanju je priznalo kako su u nekom trenutku bili u romantičnoj vezi s kolegom, a više od polovine kaže kako ne vide ništa loše u ljubavnim vezama ljudi koji rade zajedno, piše "Dejli Mejl".

Međutim, veliki broj ispitanih priznaje kako veza s kolegom ipak nije tako dobra ideja, jer ukoliko dođe do raskida tenzija raste, a krajnji rezultat je velika neugodnost na poslu. Stručnjaci pak kažu kako ljubavne veze na poslu nisu ništa neočekivano s obzirom na količinu vremena koju provodimo na poslu.

Portparol Rasti Ruef kaže: "Ne osećjajte se loše ako se zaljubite na poslu. Vaš poslodavac se trudio da zaposli ljude koji djele iste vrednosti, principe, radnu etiku, vještine i obrazovanje. Osim toga, kolege dnevno provedu od 8 do 12 sati zajedno. Stoga romansa na poslu nije ništa neobično. Međutim, ako se ta romansa pretvori u vezu, budite oprezni i nemojte svima govoriti da ste zajedno sve dok niste sigurni da je to veza na duge staze".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana