Kolike grudi žene žele?

Agencije
Kolike grudi žene žele?

Žene koje prije ugrađivanja implanta u grudi isprobaju nošenje specijalnog punjenog grudnjaka, obično se poslije odluče na još veće silikone

."Isprobaj prije nego što kupiš" ideja podrazumjeva nošenje brushaltera koji prikazuje kako će izgledati implanti koje je pacijentkinja odabrala.

Međutim, žene se poslije neoliko dana nošenja takvog veša obično odlučuju na još veće implante, nego što su prvobitno planirale.

Zvuči nevjerovatno, ali dame obično požele da njihove grudi budu čak 30 odsto veće, nego što su ranije htjele, što dovodi do porasta potražnje za silikonima kojima odgovara korpa D veličine u Velikoj Britaniji.

Merk Henli koji je na čelu klinike Ist Midlands Estetik u Notingemu ovu tehniku je primenio na 162 žene i prezentovao rezultate na godišnjem sastanku Britanske asocijacije estetskih hirurga.

On kaže da žene koje biraju manje implante, to čine zato što ne žele da izgledaju kao poznate ličnosti koje su višestruko uvećale grudi, ali da im nošenje "probnih grudi" pomaže da steknu samopouzdanje i ipak se odluče za veće.

"Žene su poslije operacije srećne i osjećaju da su donijele pravu odluku. Ranije se veliki broj njih vraćao na još operacija, kako bi dobio grudi kakve zaista želi", kaže on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana