Koji su najveći blamovi u seksu?

24sata.hr
Koji su najveći blamovi u seksu?

Svakome od nas se dogodila barem jedna od ovih stvari. Neki ljudi će se praviti da je sve ok, neki će pričati o tome, a neki će se osjećati toliko posramljeno da će čak razmišljati o raskidu. Koliko ste od ovih stvari već doživjeli?

GASOVI

Seks nakon fine porcije ćevapa može biti svakakav, ali jedno je sigurno: Mirisi koji dolaze u paketu baš i nisu previše senzualni. Tu je još i pazuh koji je baš sad odlučio da se aktivira, a o iznenadnom ispuštanju gasova koje nas ponekad iznenadi uz popratni zvuk ne želimo ni da razmišljamo. Dobra vijest: Većina muškaraca ovo neće niti primjetiti.
 

BRZ SVRŠETAK
Očekivala si maraton, a dobila sprint na 100 metara? Ako je tvoj dečko inače puno izdržljiviji, a samo mu se ponekad omakne Jusein Bolt, to i nije neka blamaža. Na tebi je samo da mu to objasniš, jer se svaki muškarac brine šta će se dogoditi s njegovim ugledom nakon kratkog seksa.


SUVO I MEKANO
Svi smo čuli za muškarca koji ima problema s erekcijom, ali rijetko ko priča o ženskom ekvivalentu. Jednom ili dva puta je ok, ali ako je on spreman, a ti baš i ne, seks će biti relativno loš za oboje. Ove se blamaže možete lako riješiti kupovinom lubrikanta, što je mnogo jednostavnija solucija od one koja treba muškarcima s problemima u performansu.


MENSTRUACIJA
S njom nikad na zelenu granu: Kad ti najviše treba, ona kasni, a pojavi se kad joj se najmanje nadaš. Neočekivano krvarenje tokom seksa nije tako velika blamaža kada je riječ o tvom dečku kraj kog ti je prijatno, ali može biti jako neprijatno u kombinaciji s novim dečkom.


TREĆA OSOBA
Seks u troje je san većine muškaraca, ali seks u dvoje sa neočekivanim upadanjem mame, sestre ili poštara u sobu je jako neprijatno iskustvo.


SEKS IZ SNOVA
Ne govorimo o savršenom seksu, nego o situaciji u kojoj jedna osoba utone u san usred akcije. Vjerujemo kako se muškarcima to ređe događa, ali sigurni smo da nikome nije prijatno kada osoba koju pokušavaju zadovoljiti jednostavno zahrče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana