Ko su sedam najvećih ženskaroša svih vremena

Index.hr
Ko su sedam najvećih ženskaroša svih vremena

Ženskaroši su ozloglašena vrsta muškaraca koja vreba svoje žrtve iznenađujuće snažnom seksi karizmom kojoj se malo koja žena može oduprijeti.

 Životni cilj ovog predatora je spavati sa što više različitih partnerki tokom svoje zavodničke karijere te pritom izbjegavati emocionalnu povezanost. Prilikom postizanja svoga cilja nailazi na razne prepreke, poput lošega glasa koji ga u određenom trenutku počinje pratiti pa je prisiljen mijenjati lokaciju u potrazi za novim žrtvama. Donosimo vam popis onih najgorih:

 

Fidel Castro

Kastro je zadovoljavao dvije različite žene na dan; jedna je na repertoaru bila za ručak, dok je druga čekala večeru. Taj živahni tempo osigurao mu je da tokom 40 godina dođe do brojke od nevjerovatnih 35.000 žena koje je su se našle u njegovoj postelji.

Wilt Chamberlain

Košarkaška legenda Vilt Čemberlejn, svojevremeno je tvrdio da je spavao sa 20.000 žena. Izjavio je kako bi bilo bolje da je s jednom ženom bio hiljadu puta te da ne vjeruje da je dobar ljubavnik zato što se nijedna od njegovih partnerki nije vratila po još.

Warren Beatty

On je, izgleda, uspio zavesti 12.775 žena prije nego što se smirio s Anet Bening 1992. godine. Biti je žario i palio svojim seksi izgledom u mlađim danima, a nisu mu odoljele ni slavne osobe poput: Natali Vud, Dajan Kiton, Džejn Fonda i svestrane Madone.

Charlie Sheen

Gospodin Šin tvrdi da je promijenio 5000 seksualnih partnerki. Nismo sigurni koliko je njih bilo plaćeno za seksualne usluge, ali smo sigurni da je ljubav između njega i prostitutki obostrana, on voli njih, a one vole - njegov novac.

Gene Simmons

Džin je poznatiji kao “Demon” koji riga vatru i bljuje krv u hard rok sastavu Kiss. Basist ove planetarno popularne grupe vodio je ljubav s više od 4600 žena, a da ga se ne bi prozvalo lažovom - vrijedno je fotkao svaku od njih nakon što su igrice u krevetu završile.

Ron Jeremy

U ovom slučaju dokazi su jasno vidljivi. Kao pornoglumac Ron je navodno spavao sa 4000 partnerica tokom svoje karijere, što je razumljivo s obzirom na prirodu posla.

Julio Iglesias

Latinski zavodnik zlatnog glasa ljubio je više od 3000 žena. No opovrgnuo je glasine zločestim komentarom navodeći da ovaj broj vrijedi samo do 1976. te da žene poslije te godine nisu računali.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana