Ko su najbolji ljubavnici u Evropi?

Daily Mail
Ko su najbolji ljubavnici u Evropi?

Koje nacije kriju najbolje a koje najgore ljubavnike? Ko voli da ima seks na javnim mjestima? Ko voli da se snima tokom seksa a ko mijenja najviše partnera? Ko najviše vara svoje partnere?

Istraživanje britanske agencije za istraživanje javnog mnjenja YouGov donijelo je zanimljive rezultate u vezi sa činjenicima koje nacije kriju najbolje a koje najgore ljubavnike u Evropi.

Poređeno je 12 evropskih zemalja: Finska, Francuska, Velika Britanija, Španija, Danska, Holandija, Švajcarska, Italija, Austrija, Njemačka, Švedska i Belgija.

Na ovoj listi, Britanci su ubjedljivo najgori ljubavnici dok su laskavo prvo mjesto ponijeli – Švajcarci.

U istraživanju, muškarci su zamoljeni da ocijene svoje seksualne performaske na skali od 1 do 5. Na pomenutoj skali Britanci su sebe ocijenili prosječnom ocjenom – 3.3 dok su samouvereni Švajcarci sebi dali ocijenu 3.9 a prate ih Holanđani i Austrijanci.

Slična slika nastala je kada su zamoljeni da ocijene trenutno stanje svojih seksualnih života. Opet su Švajcarci izbili na prvo mjesto, prate ih Holanđani i Španci a Britanci su se našli na začelju liste.

YouGovouGov istraživanje obavljeno je na uzorku od 14.000 ljudi.

Zanimljive činjenice:

- Britanci su odmah iza Finaca na listi kada je nastranost u seksu u pitanju (posebno vole da se snimaju dok imaju seks).

- Danska je na prvom mjestu kada je seks u javnosti u pitanju a prate je Austrija i Velika Britanija. Zanimljivo je da Francuzi, koje prati reputacija najboljih ljubavnika, vole da imaju seks u strogoj privatnosti svoje spavaće sobe.

- Francuzi su, međutim, na čelu liste kada je broj partnera u pitanju.

- Danci i Francuzi najviše varaju partnere, dok su Holanđani najvjerniji.

- Skandinavski narodi su na vrhu liste kada je seks za jedno veče u pitanju.

A najbolje seksualne performanse imaju:

1. Švajcarska
2. Holandija i Austrija
3. Španija i Italija
4. Belgija i
Njemačka
5. Francuska i Švedska
6. Finska
7. Norveška
8. Danska
9. Velika Britanija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana