Kakva šminka nikada neće izaći iz mode?

Agencije
Kakva šminka nikada neće izaći iz mode?

Trendovi u šminkanju se stalno mijenjaju. Dok je u jednom momentu u modi plava sjajna sjenka sa što više šljokica ili tamno zeleni lak za nokte, u drugom je to nešto sasvim drugo.

Ipak, postoji nešto što nikad ne izlazi iz mode i što svaku ženu čini nežnom i ženstvenom.

1. Crveni karmin

Bez obzira na boju kože, crveni karmin je je nešto što je uvijek atraktivno i što svakako privlači pažnju. Mnoge žene imaju predrasude kada je crveni karmin u pitanju i ne žele da ga nose jer smartaju da im ne stoji ili da izgledaju vulgarno. Međutim, mnogi stilisti tvrde upravo suprotno. Zato drage dame nemojte se bojati crvenog karmina.

2. Besprekoran ten

Savršen ten je san svake žene, a tajna leži u tome da otkrijete kakva podloga i rumenilo vam savršeno pristaju. Kombinovanjem ovih proizvoda sigurno možete postići da i vaša koža izgleda blistavo i besprekorno.

3.Crni ajlajner

Neizbježan u ženskim torbicama, crni ajlajner nikad ne izlazi iz mode. Ukoliko želite da postignete što bolji efekat nanesite ga tako da postignete izgled mačjih očiju.

4. Definisane obrve

Lijepo definisane, odnosno oblikovane obrve će svakako istaknuti vašu šminku. Ako su vam pak, obrve rijetke slobodno ih sa olovkom u odgovarajućoj boji blago iscrtajte i dobićete željeni efekat.

5. Sijenka u boji kože

Ukoliko mislite da je tamna sijenka ta koja će istaći vaše oči, varate se. Sijenke u boji kože, odnosno u svijetlim krem i vanila tonovima će vaše oči učiniti većim dajući vam prirodan izgled.

6. Rumeni obrazi

Ne zanemarite važnost rumenila u šminkanju, ono čini vaš cijelokupan izgled još boljim.

7. Vještačke trepavice

Vjerovatno postoje dame koje su protivnice svega što je vještačko, ali ukoliko želite da postignete "va va voom" efekat vještačke trepavice će vam sigurno u tome pomoći.

8. Olovka za usta

Nijedan klasičan "mejkap" izgled ne bi bio potpun bez olovke za usta. Koristite odgovarajuću olovku uz karmin, maskaru i malo rumenila i bićete uvijek u trendu kada je šminka u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana