Kako izabrati uzmeđu dva muškarca?

Agencije
Kako izabrati uzmeđu dva muškarca?

Ova komplikovana situacija u kojoj se možete naći je zbunjujuća za sve koji su umješani, a nažalost, nekoga ćete i povrediti. Ukoliko vam treba malo pomoći oko toga kako da izaberete između dva muškarca, evo nekoliko savjeta.

1.Utvrdite kvalitete obojice

Jedan od najboljih savjeta kako da izaberete između dva muškarca jeste da utvrdite šta zapravo želite od partnera. Napravite listu i napišite koje osobine želite da vaš partner posjeduje. Iako svi imamo različite kriterijume prilikom izbora, postoje određene osobine koje svaki dobar muškarac treba da ima, a lojalnost, dobrota i saosjećanje su svakako na toj listi. Dobro razmislite koji od dvojice posjeduje osobine koje tražite.

2.Koliko ste kompatibilni?

Otkrite sa kojim muškarcem ste najkompatibilniji po pitanju životnih odluka, odnosno karaktera, ciljeva u karijeri, finansija, kao i koliko djece želite da imate.

3.Uporedite udvarače

Prilikom izbora partnera morate biti i analitični, naročito ako birate između dvojice. Na listi koju ste već napravili sa važnim osobinama, napišite imena udvarača pored one osobine koju posejduje. Na taj način će vam biti malo jasnije koji vam muškarac više odgovara jer će posjedovati više onih osobina koje tražite u vezi.

4.Faktori koji narušavaju vezu

Razmislite o stvarima koje ne možete da tolerišete kod partnera. Možda vaš budući dečko ne ume da pravi kompromise, ne posjeduje strast za putovanja i ima kratak fitilj, a te osobine vi svakako ne možete da tolerišete.

5.Uzmite u obzir vaša osjećanja

Razmislite kako se osjećate kada ste sa jednim od udvarača. Sa kojim više volite da provodite vrijeme? Sa kojim vam je zabavnije? Koji je pažljiviji prema vama? Koji vas više seksualno privlači? Zbog koga vam drhte koljena i rade leptirići u stomaku?

6.Obratite pažnju na suptilne znake

Žene nekada nose ružičaste naočare zbog kojih previde neke stvari koje ne bi trebalo. Potrebno je situaciju sagledato objektivno. Možda postoje suptilni znaci koje ste vi nesvijesno ignorisali. Neki od znakova mogu biti: negativan stav prema životu, konstantno okrivljavanje drugih za svoje probleme, ali i prebrzo vezivanje.

7.Kako se on snalazi u životu

Pomislite na situacije u životu i kako bi se svaki od muškaraca nosio sa njima. Na primjer, kako preživljava loš dan? Kako se nosi sa neočekivanim izazovima? Da li je tip osobe koji uči iz svojih grešaka ili odbija da prizna da je pogrešio? Koji će prije biti sa vama u dobrim, ali i lošim trenutcima?

8.Osjećaj prevare

Kada ste na sastanku sa jednim od udvarača da li u stomaku imate osjećaj kao da drugog varate? Imate osjećaj kao da više pripadate drugom muškarcu nego ovom sa kojim ste na sastanku. Na taj način vas vaša podsvijest obaviještava da je donijela odluku umesto vas.

9.Slušajte srce

Zatvorite oči i zaista oslušnite svoje srce. I pored svih listi koje ste napravile možda tako otkrijete da nijedan od dvojice muškaraca nije za vas. U tom slučaju, bolje je da to sada shvatite nego posle par godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana