Kako biti ludo zaljubljen, a ne ići drugima na živce?

Superzena
Kako biti ludo zaljubljen, a ne ići drugima na živce?

Svima je poznat osećaj one prve faze zaljubljenosti, kad se čitav svijet vrti oko te osobe. Ipak, neki znaju itekako pretjerati u tome. Pročitajte kako da budete ludo zaljubljeni, ali ne i naporni svojim prijateljima...

Vaš život ide dalje

Bez obzira na to što u vašem životu sada postoji neko, obaveze se neće same obavljati, suđe se neće samo prati. Istina je da se sve te stvari ne mogu porediti s leptirićima u stomaku kad ste s njim, ali to ne znači da se ne trebaju zanemarivati.

Vaši prijatelji su i dalje tu

Jedna od najčešćih i definitivno najiritantnijih navika zaljubljenih jeste ignorisanje prijatelja. Zato kada uspijete da nađete vremena za njih, neka ono bude kvalitetno. Utišajte telefon ili ga ostavite u torbi, pitajte ih šta se događa u njihovom životu i izbjegavajte prepričavanje priča poput one kakve nadimke dajete jedno drugom i slično. Sjetite se kako je vaš život izgledao prije.

Ne pretjerujte s hvalospevima

Naravno da ćete se pohvaliti prijateljicama kako imate dobrog dečka, ali nabijati to nekome na nos nije pametno. Budite jednostavni: "Divan je i pored njega se osjećam super".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana