Kada se žene osjećaju najljepše?

Agencije
Kada se žene osjećaju najljepše?

Nedavno istraživanje otkrilo je sve faktore koji čine da se žena osjeća lepom i zadovoljnom u svojoj koži...

Naime, čak više od polovine ispitanih žena navelo je da se najljepše i najseksepilnije oseća u 29. godini života. One su kao glavni razlog navele porast samopouzdanja koji svoj vrhunac dostiže upravo u tim godinama.

Ipak, šire istraživanje na ovu temu obuhvatilo je čitav niz faktora za koje su žene rekle da su im presudni u tome da se osjećaju lijepo i samopouzdano:

  • Zanimljivo, većina žena je reklo da se osjeća najseksepilnije bez šminke.
  • Više od polovine žena kaže da se tokom nedjelje petkom osjeća najljepše, posebno oko 10 ujutru.
  • Dvije trećine žena kaže da im je dobar san presudan za samopouzdanje, pa se tako kada su umorne često ne smatraju lijepim.
  • Jedna od osam žena tvrdi da je sebi prelijepa nakon seksa, dok se tri odsto žena najseksepilnije osjeća na poslu.
  • Žene kojima manjka samopouzdanja najviše znače komplimenti prijatelja, posebno kada dolaze od drugih žena, a ne muškaraca.

"Rezultati istrživanja pokazuju da vam za ljepotu ne treba mnogo. Zapravo, sve više žena ističe prirodnu lepotu. Mnogo faktora je tu još zaslužno za to da se žena osjeti lijepom – od dobrog sna do zdrave dijete. Nadamo se da će žene širom Velike Britanije shvatiti kako ih male stvari čine atraktivnijim i da će imati hrabrosti da prihvate svoju prirodnu ljepotu", zakljčuje Nikol Melmor, portparolka kompanije koja je sprovela istraživanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana