Jednoglasno: Muškarci otkrili šta žele u krevetu

Agencije
Jednoglasno: Muškarci otkrili šta žele u krevetu

Naravno da ne smijete dozvoliti da vam on diktira kako da se ponašate u krevetu ali, vjerovali ili ne muškarci uopšte nisu tako komplikovani. Zapravo vrlo su jednostavni i zadovoljiće ih sve što nije preterano i čudno.

Pročitajte šta su oni rekli:

"Želimo da nam pričate bezobrazne stvari"

Muškarci ne očekuju baš da prepričavate svaki korak u seksu, ali samo nekoliko riječi izgovorenih u pravom momentu učiniće čuda u krevetu. Budite maštoviti, jer se od vas ne očekuje da pričate prljavštine u pravom smislu te riječi, već ga suptilno navodite i govorite mu koliko vam se dopada ono što vam radi ili što biste željeli.

"Želimo da ponekada preuzmete kontrolu"

Samo je par stvari bolje od djevojke koja zna šta hoće i preuzima inicijativu u krevetu. To ne znači da treba da se od glave do pete obučete u kožu i dominirate sve vrijeme. Štaviše, to je samo par pokreta u pitanju – samo ga malo jače prigrlite uz sebe i vidjećete promjenu.

"Želimo da nam pokažete omiljenu pozu"

Ukoliko postoji poza koju biste željeli da isprobate, ne oklijevajte! Bilo da je ona kreativna ili podrazumeva seks na nekom neuobičajenom mjestu muškarac će biti oduševljen vašom inicijativom.

"Želimo da nas iznenadite"

Priznajemo, većina muškaraca bi se osjetila zastrašeno ako biste u sred seksa izvadili svoje seksi igračke. Ipak, uvođenje nekih novih stvari u predigru, na primjer, može još više rasplamsati strasti. To ne mora podrazumevati bilo kakve predmete. Štaviše, možete ga iznenaditi tako što ćete se samo pojaviti na njegovim vratima i bez riječi krenuti u akciju. Neće znati šta ga je snašlo, te će takav poklon dugo pamtiti!

"Želimo da vas gledamo"

Vizuelna stimulacija je nešto što je najvažnije muškarcima. Birajte poze u kojima će njegov pogled biti bolji od onoga s vrha Ajfelovog tornja. Još bolje, postavite ogledalo za vrijeme vođenja ljubavi i uživajte u pogledima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana