Izgubio 305 kg i pronašao ljubav svog života

Daily Mail
Izgubio 305 kg i pronašao ljubav svog života

Pol Mejson nekada je bio najdeblji čovjek na svijetu i težio je nevjerovatnih 445 kilograma, a dnevno je unosio više od 20 hiljada kalorija.

Nakon što mu je ozbiljno ugroženo zdravlje, Mejson se podvrgao operaciji nakon koje je izgubio 305 kilograma zbog čega je prošle godine ponovo završio u medijima.

Međutim, čini se da zdravlje nije jedino što se popravilo u njegovom životu. Naime, Pol je nedavno ušao u vezu s Rebekom Mountejn, a 52-godišnjak tvrdi kako je ona "ljubav njegovog života".

Par se prošlog mjeseca upoznao na internetu, a bivši poštar tvrdi da ne može da dočeka da zajedno provedu ostatak života.

Rebeka je vidjela dokumentarni film o Mejsonu i bila je toliko dirnuta njegovom pričom da je odlučila da mu se javi Fejsbuka i ponudi mu pomoć kako bi mogao da plati drugu operaciju koja bi ga oslobodila viška kože koji je Mason imao nakon mršavljenja.

"Nije namjeravala da uđe u vezu samnom. Samo je htjela da pomogne i predloži mi hirurga koji bi me operisao. Međutim, nakon sati razgovora otkrili smo da tu postoji nešto više od prijateljstva", rekao je Mejson za Daily Mail.

"Na početku mi je bilo teško da prihvatim činjenicu da sam nekom interesantan jer dio mene još uvijek je zarobljen u ovoj obješenoj koži i teško mi je da razumijem kako neko uopšte može da zanemari sve to", rekao je Mejson.

Pol je na kraju objasnio da je s prežderavanjem počeo kada je imao dvadesetak godina, a nakon smrti oca, stvari su izmakle kontroli. Kako je postajao teži, sve je teže hodao i na kraju je morao da da otkaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana