Izbijeljuju vaginu da bi bile seksualno privlačnije

Agencije
Izbijeljuju vaginu da bi bile seksualno privlačnije

Tajlandska industrija predstavila je novi revolucionarni proizvod koji će, kako kažu, pomoći ženama da se osjećaju još ljepše i privlačnije tako što će – izbijeliti vaginu.

Nedavno se na svim kanalima na Tajlandu zavrtila reklama za proizvod nazvan “Laktasid Vajt Intimo”. Krema, sa biljnim i morskim ekstraktima, dolazi sa garancijom da će kožu oko ženskih genitaljia i vrhova butina učiniti “bijeljom za četiri nedjelje”.

Potreba za ovakvim proizvodom dolazi od ustaljenog vjerovanja koje postoji u Azijsko-Pacifičkom regionu da bijelja koža označava višu klasu. Tamnija koža označava radnike nižeg sloja koji rade seoske poslove kao što je rad u pirinčanom polju.

U reklami je takođe naglašeno da će žene koje izbijele svoje genitalije biti seksualno privlačnije muškarcima, jer prva stvar koju muškarac traži kod potencijalne djevojke je izbijeljena vagina.

Kompanija koja je izbacila proizvod očekuje zaradu od 2 milijardi dolara u 2012 godini. Ljekari su upozorili na rizike koje donosi sa sobom izbjeljivanje intimnih dijelova, ali prodaja ne pokazuje nikakve znake posustajanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana