Htjeli su da začine ljubavni život, ali su pretjerali sa začinima

Agencije
Htjeli su da začine ljubavni život, ali su pretjerali sa začinima

Svi ćemo se složiti da su kondomi generalno veoma dobro sredstvo zaštite. Zahvaljujući njima seks je sigurniji, jednostavni su za upotrebu i u 98 odsto slučajeva predstavljaju pouzdano sredstvo zaštite od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće.

Međutim, kada su u pitanju kondomi sa ukusima, stvari se odvijaju nešto drugačije. Standardni ukusi, kao što su banana i jagoda, su uredu za oralni seks, ali stvari postaju malo čudne kada se dođe do nekih malo "ekstremnijih" ukusa.


Indijski proizvođač kondoma Manforce,, od ranije, u ponudi ima prezervative sa ukusom slanine i viskija, ali su svojim posljednjim proizvodom prevazišli sva očekivanja.

Posljednji ukus u njihovoj ponudi je ačari. To je začinjeni kislo - ljuti sos (za koji se, između ostalog koriste, čili papričice, sijeme slačice i brojni aromatični začini), koji se u tradicionalnim kuhinjama azijskih zemalja služi uz različite obroke.

To baš i nije način na koji mnogi zamišljaju da bi mogli za "začine" svoj ljubavni život, pa se postavlja pitanje zašto bi neko ovaj kondom uopšte koristo bilo za oralni bilo za penetrativni seks. I šta bi se uopšte dodilo u slučaju njegovog korišćenja...

Odgovor na to pitanje pokušali su da daju korisnici društvenih mreža brojnim šaljivim komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana