Horoskop za 6. avgust

G.S.
Horoskop za 6. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Komunikacija i dogovori  sa poslovnim saradnicima biće otežani, što može izazvati nesporazume koje je potrebno izbjeći bez veće histerije. Ukoliko je bilo ljubavnih dilema u vezi sa konkretizovanjem nekih akcija u prethodnom periodu, danas bi trebalo da je situacija prilično jasna. Kada je riječ o zdravlju, pripazite na urinarni trakt.

Bik

Mnogo grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite, a posebno papirologiju. Slobodni Bikovi, u okviru  svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti pažnju, prilika oko vas ima. Jačajte imunitet.

Blizanci

Moraćete da napravite kompromise na poslovnom planu i da pristanete na uslove koji nisu baš ono što ste željeli. Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, od nekoga sa kim dugo i lijepo  sarađujete. Čuvajte se jače prehlade.

Rak

Može doći do sukoba mišljenja sa nekim od nadređenih u vezi sa informacijama koje vam budu pristigle. Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom s ciljem poboljšanja ljubavnih odnosa. Budite vi pokretač pozitivnih promjena. Mogući problemi sa kičmom, zglobovima.

Lav

Provjeravajte sebe i ono što radite više puta, posebno budite oprezni kada su ugovori u pitanju, moguće su ozbiljnije greške. Slobodni Lavovi bi trebalo da se malo više opuste i ne povlače u sebe, jer promjenljivim raspoloženjem tjerate sve od sebe. Promjenljivo raspoloženje, moguća glavobolja.

Djevica

Djevice, budite obazrive u sferi finansijskih transakcija, tu bi moglo da bude iznenađenja, grešaka, propusta. Uz malo više angažovanja, a manje analiziranja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih ljubavnih akcija. Osjetljivost zglobova i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Vaga

Vrlo bitno je da pozavršavate započete obaveze prije nego što prihvatite nove, jer bi vas mogle kasnije usporiti i skupo koštati. Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta, a posebno bi se mogao izdvojiti kontakt sa bivšom ljubavi. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Iznenadni pritisci mogu vas opteretiti i poremetiti vam komunikaciju sa saradnicima. U pitanju su sitnice, ali vas i te kako mogu izbaciti iz takta. Priuštite sebi više  izlazaka, druženja sa prijateljima jer možete upoznati osobu koja vam poprilično odgovara i sa kojom biste mogli biti na istim talasnim dužinama. Moguća osjetljivost zglobova.

Strijelac

U komunikaciji možete očekivati povremena ubrzavanja i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, uživajte, u suprotnom možete očekivati više napetih trenutaka pa se potrudite da vi ne budete njihov inicijator. Moguća glavobolja.

Jarac

Još jedan naporan radni dan je pred Jarčevima, što će zahtijevati mnogo opreza i fleksibilnosti u komunikaciji sa saradnicima. Bitno je da nikoga ne napadate prvi. Treba da pronađete vremena i za lijepe životne momente i trenutke uživanja, a vi to možete. Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

I danas biste se mogli naći u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla, što zbog finansijskih posljedica. Fokusirajte se maksimalno i sve kontrolišite više puta ako je potrebno. Nema u najavi spektakularnih dešavanja što se ljubavne sfere tiče. Bitno je da u ovom trenutku ne potežete nevažne teme iz prošlosti. Moguća iscrpljenost.

Ribe

Pažljivo provjerite dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili, jer su mogući ozbiljniji propusti i greške. Dobar period za  druženje, za izlaske, provod i uživanje. Opustite se i ne mozgajte previše.

Hronični umor, spavajte dovoljno.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana