Gestovi muškaraca koje ne smijete da ignorišete

zena.blic.rr
Gestovi muškaraca koje ne smijete da ignorišete

Bez obzira da li da li ste manje li više tolerantna osoba, sa velikim ili uobičajenim zahtjevima u vezi, postoje postupci partnera koje ne bi trebalo da ignorišete.

ŽELI SEKS NA PRVOM SASTANKU
Muškarci stalno razmišljaju o seksu, ponekad na glas izgovorene seksualne namjere, mogu vam olakšati da saznate njihove želje. Međutim, ukoliko pitanje o seksu prethodi pitanju o vašem imenu, to je znak da ga zanimate samo na seksualnom, ne i na dubljem nivou. 

NE ČINI DA SE OSJEĆATE POSEBNO
Vaš partner bi trebalo da vas voli, da se pored njega osjećate najljepšom, najpametnijom, najdivnijom ženom na svijetu. Ukoliko nije tako, razmislite o tome kako se osjećate u njegovom društvu. 

ZOVE VAS SAMO U KASNE SATE

Ako je muškarac zaista zainteresovan za vas, neće vas zvati samo da se pridružite njegovom muškom društvu u baru ili poslije ponoći kako bi provjerio da li ste slobodni. 

ODRŽAVA BLISKE ODNOSE SA DRUGIM ŽENAMA

Iako je nerazumno očekivati da vaš partner nikada ne dobije novu koleginicu na poslu, učiteljicu joge ili da nikada ne stekne ženskog prijatelja, stalno druženje sa ženskim osobama put je do emotivne prevare. Podatak da li je došlo ili ne i do fizičke prevare, ne umanjuje značaj emotivnog zbližavanja, koje vremenom može prerasti u nešto više od učestalih razgovora. 

SAKRIVA TELEFONSKE POZIVE I PORUKE

Ako on često prime pozive usred noći ili prelazi u drugu sobu kako bi se javio, vjerovatno želi da sakrije indentitet osobe sa kojom komunicira. Njegovi opravdanja poput: „to je samo stari prijatelj sa Fakulteta" ili „ pričao sam sa kolegom sa posla", ne bi trebalo da vas ubijede. Često je broj skrivenih brojeva, srazmeran broju žena sa kojima spava. Ono što govori vama kada ga zovu anonimne osobe, govori i drugim ženama, kada telefonom razgovara sa vama.

NE PRISTAJE NA FER SVAĐE
Partner koji u toku svađe, dok razmijenjuje svoje argumente, previše nasilan, pokazuje osobine loše komunikativnosti. Nikada nemojte dozvoliti muškarcu da vas vrijeđa i naziva pogrdnim imenima.

LIJEN U KREVETU
Muškarci vole kada je tokom seksa partnerka dominatna i kada se nalazi gore, jer im to pruža dodatno uživanje. Ali ako on često ili jedino zahtjeva seks u takoj pozicijii, znači da je lijen u krevetu. Neaktivanost u seksu je osobina koja povlači lijost i na ostalim poljima, pa će vaš partner od vas očekivati da mnoge druge stvari radite umjesto njega.

NIJE SAMOSTALAN

Veza dvoje ljudi pretopstavlja da oni iamju nezavisne živote. Muškarac ne bi trebalo da očekuje da partnerka provodisvaku sekundu u njegovom društvu. Ukoliko je vaš partner suviše vezan za vas, zapitajte se da li je to zbog velike ljubavi ili zato što mu je svakodnevno potrebna nečija pomoć.

NIJE UZ VAS KADA VAM JE NAJPOTREBNIJE
Uspone i padove u životu, ukoliko imate partenra pored sebe, ne bi trebalo da proživljavate same. Rođenje djeteta, smrt roditelja i  druge stresne situacije suviše su stresne da biste sa njima saučavle same. Izostanak partnera u teškim trenucima nema opravdanja.

SVE GOVORI SVOJOJ MAJCI

Muškarci ponekad i najintimnije detalje iz svoje veze govore svojim majkama, a one se sa druge strane, ne ustručavaju da iznesu svoje mišlejnje. Partner neće često biti nimalo stidljiv da vam saopšti da želi određene stavri jer njih podržava njegova mama.

NE GOVORI SVOJE ŽELjE I PLANOVE
Pripadnici jačeg pola teže od žena govore o svojim osjećanjima i  namjerama. Ali ukoliko prećutkuje i nema želje da sa vama podijeli priče iz djetinjstva i  poslovne planove, u vašoj vezi nešto nije u redu. 

OZBILjNE ODLUKE SAOPŠTAVA ELEKTRONSKIM PUTEM
Ozbiljne odluke saopštava vam samo elektronskim putem- mnogima je lakše da stvari o kojim ne žele da govore licem u lice saopšte porukom, mejlom, ili preko Fejsbuka, Međutim, ako vaš partner to kontinuirano radi, znak je da izbjegava direktnu raspravu sa vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana