Gdje žene žele da se diraju?

Agencije
Gdje žene žele da se diraju?

Mnogi muškarci se prilično često pitaju šta njihovu partnerku može potpuno da izludi i uzbudi. Tijelo žene je prekriveno sa deset erogenih tačaka, a ukoliko želite da znate kako da ih pronađete i kako da ih stimulišete, čitajte dalje.

Unutašnja strana bedara

Područje unutrašnje strane bedara je vrlo osjetljivo na dodir.

Baš kao i zadnja strana koljena, ovo područje je prepuno je nerevnih završetaka, pa kada se nježno dodiruje, automatski uzbuđuje ženu.

Ali, zapamtite, unutrašnju stranu bedara partnerke ne smijete da grizete, jer ćete uzrokovati sasvim suprotno i neželjeno dejstvo.

Zadnja strana koljena

Zbog svih nervnih završetaka koji se nalaze na ovom području, nakon laganog dodira prstima ili jezikom vaša partnerka bi mogla momentalno da se uzbudi.

Pripazite ipak da ne pretjerate, jer s obzirom na osjetljivost ovog područja pretjerana stimulacija bi mogla da izazove neprijatnost i iziritiranost.

Zadnjica

Mnoge žene uživaju dok ih partner dira i mazi po zadnjici, ali treba tačno znati koliko daleko je partnerka spremna da ide.

I dok će neke s oduševljenjem pozdraviti analni seks, druge će se ipak zaustaviti nakon maženja i senzualne masaže.

Vrat

Samo disanje po tom dijelu tijela žene će uzbuditi, a možete onda samo da zamislite kako će reagovati na lagano grickanje ili milovanje jezikom.

Ne zaboravite da koristite i ruke, lagano joj podignite kosu da biste mogli usne da prislonite na njen vrat kako biste joj pokazali koliko je želite.

Osim toga, ovaj dio tijela je odličan uvod u seksi igrice, a započnite ih senzualnom masažom.

Uši

Mnoge žene uživaju dok im partner ljubi i nježno gricka uši.

Možda ste iz filmova naučili kako žene vole i da im se lagano dune u uvo, ali to nije ono što najviše vole.

Ono čemu neće moći da odole je seksi šaputanje koje će ih natjerati da zaborave na sve i da se prepuste.

Stopala

Mnoge žene uživaju u dodirivanju i masiranju stopala, a neke čak vole i poljupce na njima ili pak sisanje nožnih prstiju.

Ovaj dio tijela može da bude jako škakljiv pa treba pripaziti, a takođe se podrazumijeva da partnerka stopala drži u besprijekornom stanju.

Zglobovi

Ovo će možda iznenaditi brojne muškarce, ali žene obožavaju poljupce i lagano grickanje po zglobovima.

Sljedeći put kada započnete s predigrom, ljubite i milujte joj zglobove i provjerite kako reaguje na takve dodire.

Grudi i bradavice

Ženske grudi su seksualno vrlo osjetljive na nadražaje poput laganog gnječenja, milovanja, dok lizanje i sisanje bradavica može da bude posebno uzbuđujuće.

I dok neke žene priželjkuju malo grublju predigru, druge pak potenciraju nježnost, stoga se prilagodite potrebama svoje partnerke.

Vagina i klitoris

Klitoris može da se stimuliše jezikom ili prstom, a oni vještiji će ga uspješno stimulisati jezikom i prstom istovremeno.

Ukoliko je vaša partnerka stidljiva da vam pokaže šta i kako želi, isprobajte sve tehnike sve dok ne pronađete onu najbolju.

G-tačku će možda biti malo teže pronaći, ali kada je jednom locirate rezultiraće nevjerovatnim uzbuđenjem koje će potpuno izluditi vašu partnerku.

Usne

Iako potpuno neočekivano, upravo su usne erogena zona broj jedan na ženskome tijelu.

Ukoliko tačno znate kako vaša partnerka voli da se ljubi, vrlo su velike šanse da je nakon poljupca koji oduzima dah navedete na mnogo više.

Za vrijeme ljubljenja ne zaboravite da upotrebite sve oružje koje imate – usne, jezik, pa čak i zube.


 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana