Flert sa kolegom? O, ne!

index.hr
Flert sa kolegom? O, ne!

Većina firmi povodom Nove godine organizuje koktele i proslave za svoje zaposlene, međutim ovakve zabave često donose više problema nego koristi.

 Ljudi su na novogodišnjim proslavama mnogo opušteniji, što u komunikaciji, što u alkoholu, pa se dešava da pod tim uticajem, kolega kog do juče niste primećivali odjednom postane privlačan.

Kako ne biste upali u nevolje, pročitajte zašto flert sa kolegom nije dobra ideja:

  • Kao prvo radite zajedno, ali niste jedini zaposleni. Uz vas su tu i druge kolege koje jedva čekaju da čuju dobar trač. Kako biste izbjegli da narednih mjeseci budete glavna tema ogovaranja na pauzama, oduprite se porivu i uzmite u obzir da je to osoba koju ćete sretati svakog radnog dana.
  • Danas svi imaju kamere, a njihova upotreba je posebno aktivna na zabavama. Koliko god se trudili da se sakrijete, neko će vas sigurno uhvatiti, a slika će početi da kruži kompanijskim mejlom i prije nego što se slavlje završi. Sigurno ne želite da osvanete na panou u akciji sa kolegom.
  • Imajte u vidu da će na toj proslavi nalaziti i vaš šef, a u strasnom stisku sa kolegom, teško da ćete ostaviti dobar utisak. Nadređeni, inače, ne gledaju blagonaklono na veze unutar firme, pa je bolje izbjegavati slične stvari.
  • Ukoliko niste piijani jasno vam je zašto flert sa kolegom nije dobra ideja, ali vjerovatnoća da ostanete trezni na novogodišnjoj proslavi ravna je nuli. Zato, prije nego što izađete iz stana, zabranite sebi bilo kakvo zbližavanje sa kolegama i izbjegnite hvatanje za glavu naredno jutro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana