Evo zašto već dugo nemate seks

index.hr
Evo zašto već dugo nemate seks

U ženskom svijetu je sasvim normalno da se s vremena na vrijeme javi nedostatak seksa, a razloga za tako nešto je nekoliko.

Mnogim ženama se dešava da zapadnu u period seksualnog posta, koji često zna da bude nepodnošljiv. Seks je normalna ljudska potreba i čim se osjeti njegov nedostatak, primjete se i promjene u ponašanju.

Ukoliko ste uhvatili sebe kako se ponašate neobično i imate čudne reakcije, velika je vjerovatnoća da ste zapali u duboku seksualnu krizu. Ipak, ne treba očajavati, samo treba biti svjestan stvari koje su to stanje izazvale, kako biste ih eliminisali i vratili se u normalan kolosek.

Pet je razloga zbog kojih vas zaobilaze igrice u krevetu:

Trenutno se fokusirate na karijeru

Zvuči kao otrcana izjava, ali sasvim je smislena. Seks vam nije na pamjeti jer razmišljate o povišici i napretku. Tačka.

Ne volite provod za jednu noć

Ne želite dečka, prijatelji s povlasticama vas ne zanimaju, što znači da vam jedino ostaje seks za jednu noć. Ako vas ni to ne interesuje, nije ni čudo što imate loš seksualni život.

Želite seks iz ljubavi

Lako je pronaći nekog za seks, ali možda ste vi ovog puta odlučili da je vrijeme da se zaljubite pre nego što se upustite u seks sa nekim. Ako niste zaljubljeni, to je sasvim dobro opravdanje za činjenicu da već neko vrijeme niste spavali ni s kim.

Ne želite nove komplikacije

Budimo realni, seks, uz dobre, nosi i neke loše stvari. Upoznavanje novog frajera, prilagođavanje jednoga drugom, paničenje kada vam menstruacija kasni par dana… Ponekad vam je jednostavno lepše da budete opušteni. Energija koju emitujete je "krivac" za vaše stanje!

Čekate nekoga da vas osvoji

Neke žene spavaju sa tipom čim im pokloni malo pažnje, ali ne i vi. Vi čekate pravog muškarca, koji će se vraški potruditi prije nego što uopšte počnete da razmišljate o seksu sa njim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana