Deset vrelih srpsko-hrvatskih romansi na estradi

B92
Deset vrelih srpsko-hrvatskih romansi na estradi

Staro je pravilo da Hrvatice otkidaju na Srbe, a da ni Srpkinje nisu baš ravnodušne na frajere iz lijepe njihove! Šta važi za "smrtnike", važi i za VIP face! Da je ljubav jača od mržnje, dokazale su poznate ličnosti sa obije strane "grane". Mnogobrojne veze, brakovi i afere pokazuju da među našom estradom nema predrasuda.

1. Prvi slavni par, Hrvatica i Srbin koji imaju čak i zajedničko dijete su Severina i Milan Popović. Iako se veza završila na ružan način pa su čak i tužbe padale, ipak u početku, ljubavi nije manjkalo.

2. Drugo mjesto opet zauzima slavna Seve jer njena ljubav prema Srbima je očigledno velika pa pjevačica skoro po pravilu bira Srbe. Severina i Kebin sin Igor zauzimaju drugo mjesto na našoj ljestvici slavnih srpsko-hrvatskih ljubavi. Par koji je dizao veliku prašinu prijeti da postane jedan od najpopularnijih na domaćoj estradi.

3. Nemeš i Marijana, omiljena ljubavna drama koju smo uživo gledali u "Velikom bratu". Par je imao velike turbulencije, skandale i potrese koji su nastajali zbog Nemešove ljubomore koju je Splićanka i te kako znala da isprovocira. Ipak veza je potrajala i poslije rijalitija ali se nažalost na kraju završila njihovim razlazom.

4. Hrvatski pjevač i glumac Frano Lasić oženio je Beograđanku, Milenu Matić. Par je rekao sudbonosno DA, upravo u Glavnom gradu Srbije. Očigledno da hrvatski glumac nije odolijeo čarima naše Milene.

5. Milica Dabović i Šime Šiklić. Srpska košarkašica je dugo imala misterioznog dečka, bivšeg rukometaša Hrvatske, Šimeta iliti Simona, kako ga zovu prijatelji. U međuvremenu, njegov identitet je otkriven a par više ne krije romansu.

6. Ava Karabatić i Uroš Ćertić. Nekadašnji seksi par rijalitija više nije zajedno. Ava se sa kaskaderom obično sreće u rijalitijima ali nakon " Velikog brata", nisu obnovili romansu. Ipak, ne možemo da ne primjetimo da između njih i dalje sijevaju varnice pa mislimo da ipak nisu ravnodušni jedan prema drugom.

7. Sergej Trifunović i Kristina Sajko su svakako bili jedan od atraktivnijih parova. Više puta su se svađali i mirili ali veza nije potrajala. Glumac je više puta izjavljivao kako postoji seksi spoj između atraktivnih Hrvatica i Srba koji "otkidaju" na njihov akcenat.

8. Glumac Stefan Kapičić i glumica Ivana Horvat važe za veoma skladan par. Zaljubili su se na snimanju serije Zora dubrovačka. I opet Hrvatica nije uspjela da odoli srpskim čariima a ni glumac nije ostao imun na nju.

9. Ida Prester, TV voditeljka i pjevačica i Ivan Peševski, preduzetnik i ugostitelj, upoznali su se kada je pjevačica uveliko imala izgrađen život, karijeru i vezu. Međutim, kada su se ugledali nastao je uragan koji kako pjevačica objašnjava, nije bilo moguće zaustaviti.

10. Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i srpski istoričar umjetnosti Vidoje Ristović su se vjenčali u Monte Karlu i uživaju u ljubavi, zaključuje "Espreso".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana