Da li su ovo najgori ljubavnici u istoriji?

nerve
Da li su ovo najgori ljubavnici u istoriji?

Mnogi poznati muškarci u istoriji bili su loši ljubavnici. Barem tako tvrdi "Nerve", koji je odlučio da sastavi spisak najgorih ljubavnika u istoriji. Baveći se svojim poslom ovi muškarci su ostavi neizbrisiv trag u istoriji, ali zato privatno nisu uspijevali da impresioniraju žene.

Barem tako tvrdi Nerve, koji je odlučio da sastavi spisak najgorih ljubavnika u istoriji. Baveći se svojim poslom ovi muškarci su ostavi neizbrisiv trag u istoriji, ali zato privatno nisu uspijevali da impresioniraju žene. Ovaj spisak je posljedica citata, tračeva i istorijskih činjenica.

Žan Pol Sartr

Bio je prava zvijezda sredinom 20. vijeka, a nije bio preterani ljubitelj monogamije pa je otprilike pola Francuske dobilo priliku da provjeri ljubavne čari ovog slavnog pisca i filosofa. Sartr je upotrebljavao svoj intelekt za osvajanje žena, a sam sebe smatrao je "akademskim Don Žuanom". Uprkos tome svemu, kružile su glasine da je bio grozan ljubavnik i da su mu bili draži kroasani od seksa.

Vilijam Batler Jejts

Irski pjesnik je patio od impotencije. Ipak, sa 68 godina navodno se podvrgao hirurškom zahvatu koji mu je pomogao. Tvrdio je da je operacija bila potpuno uspješna pa se upustio u nekoliko afera kako bi nadoknadio izgubljeno vrijeme.

Franc Kafka

Iako mu seks za jednu noć nije bio nimalo stran, Kafka je navodno prezirao snošaj. Smatrao ga je prljavim, imao je problema sa samopouzdanjem i grozno mišljenje o svom tijelu, zbog čega nije dozvoljavao da neko vidi golog, iako je često posjećivao parna kupatila.

Luj XVI

 

Za kralja Luja XVI širile su se glasine da je imao neki oblik seksualne disfunkcije, budući da nije uspio da konzumira svoj brak sa Marijom Antoanetom čak sedam godina. Pričalo se svašta, od toga da ima fimozu i da je impotentan, do toga da mu je penis jednostavno prevelik. Većina istoričara vjeruje da je bio samo seksualno neiskusan: rješenje je bio Marijin brat Josip II koji je Luju ponudio poneki seksualni savjet pa je brak napokon konzumiran. Niko ne zna šta mu je rekao.

Elvis Presli

Za kralja roka, Elvis Preslija, Natali Vud je jednom prokomentarisala da on prosto nije dobar u seksu. Doduše, o Elvisu su kružile mnoge priče: od toga da je bio impotentan, toga da je uživao isključivo u voajerizmu do toga da je naprosto obožavao seks.

Zigmund Frojd

Otac psihoanalize pričao je mnogo o svojoj majci. "To i njegova zavisnost od kokaina i borba s zavisnošću od masturbacije dovele su ga na ovaj spisak. Problemi s majkom i kokain nikad nisu dobar recept za zdrav seksualni život", piše Nerve.

Hju Hefner

Svi znamo na čemu je Hefner izgradio imidž, ali u nekoliko navrata pojavile su se priče da je to čista fasada. Bivša vjerenica Kristal Haris tvrdila je da je jedan jedini put kad su se ona i Hef seksali on erekciju uspio da održi "ono, tipa dvije sekunde". Još jedna bivša, Kendra Vilkinson, rekla je da je bio čovjek jednog minuta, a Izabela Sent Džejms da je samo ležao poput "mrtve ribe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana