Da li ovako izgleda seksualni odnos danas?

Agencije
Da li ovako izgleda seksualni odnos danas?

Budite iskreni prema sebi i priznajte – koliko puta tokom seksa pomislite na svoj telefon? Da li ste nekada prekinuli odnos zbog vašeg "pametnog ljubimca"?

Glumci Den Hadap i Šalija Ivens odlučili su da se poigraju sa sve učestalijom zavisnošću od tehnologije. Kako bi skrenuli pažnju na ovaj problem, oni su odlučili da snime duhovit video zapis.

Riječ je o svojevrsnoj parodiji na opsjednutost društvenim mrežama i pametnim telefonima.

Tokom više od dva minuta glumci se međusobno snimaju raznim uređajima uprkos tome što vode ljubav. Svoje "seksi fotografije" sve vrijeme objavljuju na društvenim mrežama ne bi li privukli što veću pažnju svojih virtuelnih drugara.

Svaki "lajk" djeluje značajnije od emocije partnera, svaki komentar djeluje vrednije od orgazma.

Video je na sajtu Jutjub postavljen 1. oktobra i do sada ga je pogledalo skoro pola miliona ljudi, od kojih je većina pozitivno ocijenila njihovu akciju.

Njih dvoje pokušali su da na originalan i duhovit način osvijetle problem koji, iako se vama možda ne čini tako, biva sve zastupljeniji širom svijeta. Ovogodišnje istraživanje koje je u Velikoj Britaniji sproveo sajt "Vouchercodespro" pokazalo je da je 62 posto žena i 48 posto muškaraca bar jednom prekinulo seksualni odnos kako bi proverili mobilni telefon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana